Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wybory 2007
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Kurde, kolejny kretyn nam się objawił, miło, miło. Tusk jest cham? Rozumiem, że Kwas szczyt kultury? Kulturalnym jest PZPRowski aparatczyk kreujący się na euroentuzjastę, obrońcę demokracji i człowieka, który "wprowadził Polskę do Europy"? Gratuluję.

ps.
Dla mnie głupotą jest pisanie wyrazu "kłócić" z błędem na przykład.
warsadal napisał(a):Tusk jest cham? Rozumiem, że Kwas szczyt kultury?

A czy ja gdzieś pisałem, że Kwaśniewski to szczyt kultury? Nie przypominam sobie.

Za błąd ortograficzny przepraszam.
Też miałem wrażenie, że Kwas chciał rozmawiać, chociaż nie zawsze na temat, ale jednak, natmomiast Tusk ma to po kaczorze, że prawie po większości pytań dowalał fakimś epitetami o błędach przeszłości.

Zauważcie, że Kaśniewski nie krył zwycięstwa PO, mówiąc na Tuska premierze i pytał go wraz z takim tytułem o przyszłość jego działań w rządzie. Niestety Tusk obrócił to i dowalił Kwaśniwskiemu za brak wiary we własne ugrupowanie. Głupio tak wychwalać kogoś, a potem odebrać takiego kopniaka w twarz... Tusk chyba nie zczaił o co chodziło...

Walka bokserska.
Na punkty.
Róznicą 3 pkt wygrywa Kwaśniewski.

finito...
Morgenstern napisał(a):
warsadal napisał(a):Tusk jest cham? Rozumiem, że Kwas szczyt kultury?

A czy ja gdzieś pisałem, że Kwaśniewski to szczyt kultury? Nie przypominam sobie.

Za błąd ortograficzny przepraszam.
1. Tak to odebrałem w kontekście Twoich poprzednich wypowiedzi.
2. Kurde, ze spokojem podszedłeś do sprawy, a miałem ochotę się z kimś pożreć, bom wybitnie nie w sosie. Trudno idę szukać dalej.
Slapi napisał(a):Zauważcie, że Kaśniewski nie krył zwycięstwa PO, mówiąc na Tuska premierze i pytał go wraz z takim tytułem o przyszłość jego działań w rządzie. Niestety Tusk obrócił to i dowalił Kwaśniwskiemu za brak wiary we własne ugrupowanie. Głupio tak wychwalać kogoś, a potem odebrać takiego kopniaka w twarz... Tusk chyba nie zczaił o co chodziło...
Oj, Slapi, to chyba Ty nie zczaiłeś, o co chodziło Kwaśniewskiemu Big Grin
ĘĄ
http://partiaea.blog.onet.pl/

edit*
niektorzy naprawde mysleli,ze ta partia jest na serio.
[Obrazek: partiakobietck3.jpg]

To tak na rozluźnienie Tongue.
http://latarnik.gazeta.pl/compass/

Jeszcze jeden kompas wyborczy.
^to samo mi wyszło co w tamtym, czyli PO i LiD po równo mniej więcej, a na 3m miejscu - polska partia pracy, możecie mnie zapisać na czarną listę lewaków Laughing
chujnia... PPP mi wyszło. na dodatek na każde z zaznaczonych najważniejszych dla mnie spraw mam odmienne zdanie
Po raz kolejny okazałem się lewakiem.
Jednak głosuję na PO.
Teraz tylko czekam na naiwnych sympatyków UPR-u, którzy zarzucają reszcie forum naiwność, zresztą nie tylko naiwność...
Haha mnie też wyszedł LiD :] Na drugim miejscu PPP, później PO, a na końcu partia rządząca.
Mi też na pierwszym LiD Big Grin Na drugim PO, trzeci LPR, dalej PiS.
Powinniście być trzymani z dala od cywilizacji białego człowieka
a Ty z dala od komputera
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38