Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wybory 2007
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
UPR oddam głos z moim sumieniem, a że nie znam specjalnie innej partii która by w tak dużym stopniu pasowała do moich poglądów ,to na nich oddam.
A może lepiej byloby sie zastnanowić nad tym jak zagłosować by w Polsce był moralny spokój i było po prostu dobrze ? po co oddac głos na partie która i tak nie wygra ? moze lepiej oddac głos na partie która ma szanse wygrac i zmienic kraj na lepsze ? Mam na mysli chronienie nas przed moherowymi beretami, które lezą i głosuja jak ksiądz powie.
The Stig napisał(a):to by oznaczało, że nie masz dowodu, a to oznacza, żeś jeszcze mało chleba wpierdolił w swoim życiu.

Odezwał się grubas.

Slapi napisał(a):W sumie to Twoja opcja "pierdole wybory" teraz ma dla mnie uzasadnienie...

Tak jak pisałem - nie jestem na bieżąco,myślałem,ze wybory będą na wiosnę. Wtedy miałbym dowód i pewnie zdania bym nie zmienił.

Slapi napisał(a):Ty tak o komunie piszesz?

Nie ja,Istny.
pierdole wybory. hehe. szczerze pierdole to co sie dzieje w tym kraju i tak samo szczerze pierdole polaków. nie ma żadniej kurwa partii która zrobiła by cokolwiek żeby żyło mi się lepiej. a pierdolenie kandydatów że wszystko sie zmieni, że będzie lepiej jak tylko ich wybiorą jest dla takich baranów jak stig którzy myślą że naprawde coś się zmieni jak oddadzą swój głos na dupka który poprostu dobrze napisał swoje przemówienie wyborcze.
h e h e smiej sie smiej - konia sobie jeszcze zwal bedzie ci jeszcze weselej. pierdolisz polaków powiadasz... ciekawe czy bys to powiedział na głos na rynku w opolu.
konia to se może zwalić twoja stara.
a co to ma do rzeczy że bym powiedział na głos na rynku w opolu ? że niby miał bym za to wpierdol od kogoś dostać ??? na jakim świecie ty żyjesz? czasy w których patriotyzm był ważny już minęły. teraz większoci ludzi jebie to wszystko.
Sacred napisał(a):pierdole wybory. hehe. szczerze pierdole to co sie dzieje w tym kraju
tez tak zawsze mowilam, ale po ostatniej wygranej pisu i po tym co dalej nastapilo zmienilam zdanie. w zyciu nie bylam na zadnych wyborach (a mialam do tego juz pare okazji) ale teraz pojde, co bedzie to bedzie,ale glos oddam.a na kogo? na partie ktora nigdy nie utworzy koalicji z lpr i samoobrona.
Czyli PO, albo LiD Wink
LiS Big Grin
Właśnie takie podejście Sacred'a nadal pokazuje, że jesteśmy krajem daleko odbiegającym od krajów wysoko rozwiniętych...

Jeszcze mentalność Polaków się niestety dostatecznie nie rozwinęła, a szkoda, bo są warunki do tego, aby naprawde coś zmienić...
Ale cóż... Ciemnogród trwa nadal...
Jak dobrze, że jeszcze tak się nie stoczyłem by głosować na ludzi, którzy przez lata uciskali moich dziadków i rodziców. Szkoda, że niektórzy już o tym zapomnieli.

"Ciemnogród", hehehe, zastanów się Slapi, do kogo tak naprawdę to się powinno odnosić.
Warsadal,też jesteś agentem CBA? Laughing

Slapi napisał(a):Ciemnogród trwa nadal...

Twoja stara ciemnogród. Do moich ekonomicznych i historycznych argumentów jakoś nikt z was nie raczył się odnieść.
Slapi napisał(a):Właśnie takie podejście Sacred'a nadal pokazuje, że jesteśmy krajem daleko odbiegającym od krajów wysoko rozwiniętych...

Jeszcze mentalność Polaków się niestety dostatecznie nie rozwinęła, a szkoda, bo są warunki do tego, aby naprawde coś zmienić...
Ale cóż... Ciemnogród trwa nadal...

jestem całkiem za.
warsadal napisał(a):Jak dobrze, że jeszcze tak się nie stoczyłem by głosować na ludzi, którzy przez lata uciskali moich dziadków i rodziców. Szkoda, że niektórzy już o tym zapomnieli.

"Ciemnogród", hehehe, zastanów się Slapi, do kogo tak naprawdę to się powinno odnosić.

Absolutnie zgadzam sie z Warsadalem.
Rozumiem,że można być socjalista (powiedzmy, że się nad tym zastanawiam), ale sld powinno być zdelegalizowane. Utwórzcie sobie nową partię, glosujcie na Zielonych, wathever.
Dla mnie Korwin rządzi i tyle w tym temacie.
karakas napisał(a):Dla mnie Korwin rządzi i tyle w tym temacie.

Korwin ok,Popiela ssie.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38