Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wybory 2007
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):smichy cichy bez ustanku widze
Włacha
raf667 napisał(a):
Otter napisał(a):Tak krzyczała Twoja stara do Twojego starego jak ją pierdolnął maczugą i zatargał za zwisy do jaskini.

jaki chujowy pojazd
Na tego ciecia wszystko dobre
Tradycjonalizm 21 %
WolnosćGospodarcza 100%
Wolności Obywatelskie 69%

Wyszlo mi że jestem Akapem Tongue. Choć raczej mam minarchistyczne poglądy :].
Aexalven napisał(a):KlaudiaVanKilmister zaczyna mnie wkuriwac, w kazdym temacxie walic linki nie zwiazane z tematem jak dzieciak neo, ktory mysli, ze bedzie fajny jak da jakis smieszny, w jego mniemaniu link, w dowolnym temacie, kurwa po stokroc oznajmiam, kurwa!!!

Jest idiotką. Jak kazda kobieta
I dlatego jesteście z keltuzem tak blisko. Proste.
Necro Desecrator napisał(a):
Aexalven napisał(a):KlaudiaVanKilmister zaczyna mnie wkuriwac, w kazdym temacxie walic linki nie zwiazane z tematem jak dzieciak neo, ktory mysli, ze bedzie fajny jak da jakis smieszny, w jego mniemaniu link, w dowolnym temacie, kurwa po stokroc oznajmiam, kurwa!!!

Wlasnie ucieklam z domu starcow.
-Rene- napisał(a):I dlatego jesteście z keltuzem tak blisko. Proste.

Dlatego, że jestesmy otoczeni przez false ludzi
I to daje wam powód, aby pakować sobie nawzajem w ubikacji? Smile
Necro Desecrator napisał(a):

Wobec tego twoja dziewczyna, matka, babcia, itd. to też idiotki.
Pewnie, tylko debilka może klaskać u Pana Piotra
Pffff..no stary zabiłeś mnie tym Laughing
no, mordy wy moje, za 20 minut pierwsze sondaże
Cisza Wyborcza do 20:30, ale jaja, zeby im kart zabraklo, no kto by to przewidzial ;D
Laughing czuje że to będzie dłuuuga noc Big Grin
Czy odczuwacie wyjątkowość tego dnia?
Pewnie wszystkie rodziny siedzą przed TV i zagryzają jak przy serialu czy świątecznym kinie familijnym. Wybory to coś w rodzaju święta, z tym, że ludzie nie czekają na nie z utęsknieniem jak na ponowne przyjście Mesjasza.

Mesjasz przyjdzie dnia 1 grudnia, zamieni wodę w wódkę.
Kapłanie Garfield, szerzymy kvlt Mr. Green
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38