Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wybory 2007
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
ale was wszystkich kórwin wyrucha pewnego dnia w rzyć, nie mogę się doczekać
Nie jestem słoniem w cyrku, więc nikt mnie do jasnej ciasnej nie tresował, proszę paniczka. Nie wiem, może lubisz być okładany pejczem, ja nie za bardzo. Polityką się zbytnio nie interesuję, nie śledzę tej farsy z dnia na dzień, bo szkoda mi na to życia i dobrego samopoczucia. Nadchodzi jednak moment, kiedy trzeba będzie zdecydować i zrobię to głosując przeciwko parti rządzącej przez ostatnie 2 lata. Liberalizm i konserwatyzm może i się łączy, ale jak dla mnie pierwsze oznacza pozwalanie i dążenie do zmian, a drugie zostawianie starego porządku. Pojmuję te dwa pojęcia nieco ogólnikowo i nie ukrywam tego. O ile kojarzę w konserwatywnym liberaliźmie, poglądy dotyczące etyki, moralności są konserwatywne, a ja jestem bliższy liberalnym. Na gospodarce się zbytnio nie znam, nigdy mnie to nie interesowało, ale prywatyzacja wydaje mi się czasami najlepszym wyjściem z sytuacji. Jak patrzę na państwowe szpitale na przykład to aż chce się na ten temat pozastanawiać, zrozumieć lekarzy, dlaczego spieprzają stąd, lub biorą w łapę. Link obczaję, ale czcić go nie zamierzam.
Książę napisał(a):ale was wszystkich kórwin wyrucha pewnego dnia w rzyć, nie mogę się doczekać

No my być może się tego doczekamy,niewiadomo,Ciebie natomiast, cool młodzieżowy Donald tOOsk rypie w rzyć od paru lat aż miło.
bardziej na kacu niż gazie. już się nudny z tym chlaniem robi. kto go w ogóle wypuszcza w takim stanie do jakiegokolwiek przemówienia?
STIG NO. 2 napisał(a):akurat jak mnie wyjebali, nasze poglądy co nieco zaczęły się pokrywać.
nie pochlebiaj sobie kretynie. Pokryć to może ciebie knur dziadka

Necro Desecrator napisał(a):Ciebie natomiast, cool młodzieżowy Donald tOOsk rypie w rzyć od paru lat aż miło.
tak? to nie ja pocę się na widok pana w bizonich majtkach, a tym bardziej na widok gościa co ma imię jak postać z kreskówki, wadę wymowy i bierze się za politykę, jebać go. Zatem pudło, czucher
Wskaz moze, co Ci sie w programie UPR nie podoba. Kazdy ma wybor, moze zaglosowac na Wolnosc albo na spolke donalda czy inny gang i dac sie 'rypac w rzyc'. Dziwi mnie, ze bycie obiektem analnej penetracji przez 18 lat socjalzmu tak wielu ludziom jeszcze sie nie znudzilo.
korwin. to ty?
renegate napisał(a):18 lat socjalzmu
zanim zaczniesz się mądrzyć to poczytaj trochę historii tego kraju, ludziku. Następny do kolekcji niewydarzonych palantów.
jebać Eryke Sztajbnach w każdym razie Laughing
to Twój ideał kobiety?
chyba mężczyzny, w niemczech nie ma kobiet
Jest. Ty.
w niemczech ?
no jak pojedziesz to będziesz Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38