â Nasza jest Polska tylko! Tylko my â Polacy! Jest tylko jedna racja! I ja! My ją mamy!
â Jedna jest racja, lecz ona jest przy nas!
â Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!
Tak, wybieram śmierć
A Ty, Necro, jesteś po prostu popierdolony. Tak, jesteś najbardziej żałosnym okazem ze wszystkich
fanatycznych sympatyków UPR-u. KelThuz chociaż jest zabawny. Głupota ma swój urok, ignorancja nie, a Ty właśnie jesteś ignorantem.
balzac napisał(a):A Ty, Necro, jesteś po prostu popierdolony. Tak, jesteś najbardziej żałosnym okazem ze wszystkich fanatycznych sympatyków UPR-u. KelThuz chociaż jest zabawny. Głupota ma swój urok, ignorancja nie, a Ty właśnie jesteś ignorantem.
typowy bełkot człowieka, którego światopogląd, budowany na 'wartościach europejskich' wraz ze ssaniem mleka matki i nasienia ojca, legł w gruzach.
Napisałbym jeszcze, iż wypływa z ciebie żenująca dialektyka, ale nie załapałbyś ironii.
A teraz wracaj do ssania.
balzac napisał(a):A Ty, Necro, jesteś po prostu popierdolony. Tak, jesteś najbardziej żałosnym okazem ze wszystkich fanatycznych sympatyków UPR-u. KelThuz chociaż jest zabawny. Głupota ma swój urok, ignorancja nie, a Ty właśnie jesteś ignorantem.
O KURWA! balzac,jak już jesteś taki cwaniak to może sie pobawimy? Uzasadnij wyższość systemu płynnych kursów walut nad standardem złota i wolnym rynkiem bankowości w kontekście historycznym. Zrób bilans wad i zalet bankowości centralnej w latach 1913 - 2007. Dlaczego to? Dlatego,że UPR w dłuższym okresie chce zdenacjonalizować pieniądz,a skoro to dla Ciebie takie debile to chociaż uzasadnij.
Hmm balzacowi tu chodzi raczej o coś innego. Poprzez takie fanatyczne gadanie o tym w specyficznym języku stali :] , sprawiacie wrażenie ,że UPR to ugrupowanie dla oszołomów. Argumentacją albo to albo kill raczej normalny człowiek nie jest zainteresowany i traktuje to raczej jako zabawny bełkot jakiegoś pokurwieńca. I tyle. Zacznijcie gadać normalnie a nie skakać każdemu do gardła jak myśli inaczej (i to tyyczy obydwu stron) to też będzie inaczej.Bo obecnie ta dyskusja przypomina bardziej przepychanke w piaskownicy, wystarczy ,że ktoś powie ,że jego wiaderko jest ładniejsze od czyjegoś.
BTW wiadomo może czy korwin ma mieć jakąś debate z kimś ,bo ostatnio nie mam specjalnie czasu śledzić tych wszystkich telewizyjnych pierdół.
KelThuz napisał(a):typowy bełkot człowieka, którego światopogląd, budowany na 'wartościach europejskich' wraz ze ssaniem mleka matki i nasienia ojca, legł w gruzach.
Napisałbym jeszcze, iż wypływa z ciebie żenująca dialektyka, ale nie załapałbyś ironii.
A teraz wracaj do ssania.
Twój typowy bełkot. A teraz won!
Sobota napisał(a):Hmm balzacowi tu chodzi raczej o coś innego
Tak. Chodzi o sprawy, które nie są poruszane w różnych książkach i przez to niedostępne dla tych panów powyżej.
Sobota napisał(a):Hmm balzacowi tu chodzi raczej o coś innego. Poprzez takie fanatyczne gadanie o tym w specyficznym języku stali :] , sprawiacie wrażenie ,że UPR to ugrupowanie dla oszołomów. Argumentacją albo to albo kill raczej normalny człowiek nie jest zainteresowany i traktuje to raczej jako zabawny bełkot jakiegoś pokurwieńca
Milion razy wałkowano już na tym forum wyższość gospodarki wolno-rynkowej nad euro-socjalizmem, w którym,na nieszczescie, przyszło nam żyć, i to tak merytorycznie jak tylko można. To, że do kogoś nadal to nie dociera i woli głosować na POPiSLiD, nie pozwala na traktowanie tego człowieka inaczej niż Stalą własnie, i to przez łeb.
Ale z poczuciem wyższośći i ogromnadawką arogancji, a wielu ludzi nie bedzie sluchac nawet najmądrzejszych poglądow kiedy będzie się tak do nich mówic. bardziej lubiany jest głupek który jest kulturalny, niż mędrzec który jest arogancki i traktuje wszystkich z góry. Mamy demokracje więc trzeba w jakiś sposob dotrzeć do tych ludzi. I tłumaczyć spokojnie jak malym dzieciom i stawiać rzeczy prosto.
Sobota napisał(a):bardziej lubiany jest głupek który jest kulturalny, niż mędrzec który jest arogancki i traktuje wszystkich z góry.
I jest to dowód na to, że skromność jest wymysłem podludzi.
kupcie sse grabki i łopatki

Kamael napisał(a):Brawo, tu mnie trafiłeś! Oczywiście, że nie potrafię.
Jedziesz, w czym lid przewyższa UPR?