Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wybory 2007
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Przy obecnej jakości kandydatów pójście na wybory to przyjemność, którą można porównać jedynie z wizytą w burdelu celem wybrania sobie żony.

takie porównanie na Bashu dziś znalazłem.
Praktycznie nie ma na kogo głosować, chociaż jak przyjdzie co do czego to pewnie na PO.
PO ? Toż to identyczne gówno co PiS.
Eulogy napisał(a):PO ? Toż to identyczne gówno co PiS.

Dlatego wszyscy idziemy głosować na LiD !!!
ja pierdole

jaki ty jestes glupi, slow nie mam zeby to opisac, durny lbie
spierdalaj spedalony geju w różowo białych buciakach. Czochraj bobra staremu i zamknij dupe.
kto się napierdala?
Crying or Very Sad
KelThuz napisał(a):za 8 lat, gdy UPR będzie już dysponował większością

[Obrazek: rotfl.gif]
The Stig napisał(a):
Eulogy napisał(a):PO ? Toż to identyczne gówno co PiS.

Dlatego wszyscy idziemy głosować na LiD !!!

Taaa i co jeszcze, przepraszam ale dziękuje ogólnie nie partiom o lewicowych poglądach (niekoniecnzie jużlewackich) na gospodarke podziękujemy.
Dlaczego? Za ich czasów gospodarka najszybciej się rozwijała. Za 'prawicy' PiSowej mieliśmy zastój i emigrację + wycofywanie się zagranicznych inwestorów.

A jak PO dojdzie do władzy, to zmieni się tyle, że rządzić Krajem będzie trochę wyższy kaczor.

Każda partia kradnie, więc z dwojga złego wolę tych, co ukradną, ale przy okazji coś zrobią, a nie będą pierdolić populistyczną papkę, ścigać 70letnich dziadków - złych UBków i budować 'tanie państwo' przy pomocy miliarda niepotrzebnych ministerstw.

O nepotyźmie przy obsadzaniu stanowisk nie wspomnę.
Przepraszam ,że PiS jaki ? Prawicowy ? Dla mnie to takie same lewaki jak LiD różnica taka ,że jedni lubią gejów ,a drudzy nie.

Partiom z programem Polska Solidarna czy Socjalna podziekujemy.
Prawicowy napisałem w cudzysłowie. Ja tam wolę lewicę, dlatego oddam tam swój głos.
Cytat:spierdalaj spedalony geju w różowo białych buciakach. Czochraj bobra staremu i zamknij dupe.

hahahahahaha

za cienki w uszach jestes zeby mi dojebac

dedykuje ci haslo ktore zobaczylem wczoraj na murze jak u kumpla bylem

"Twarde piesci krew na butach Widzew wita na Balutach"

a tak btw

http://aycu12.webshots.com/image/26051/2...552_rs.jpg
Stink, jeszcze jedna taka odzywka i masz bana na dwa miechy.
Cytat:spierdalaj spedalony geju w różowo białych buciakach. Czochraj bobra staremu i zamknij dupe.
Taka w sensie.
Odpowiadam już na pytanie, które pewnie za chwilę postawisz: tak, Istny może, wszyscy mogą, tylko nie ty.
pierdoli mnie to, wiec idz pomóż istnemu zbukowi.

Eulogy - chociaż Ty jeden masz rozum i łeb na karku.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38