Necro Desecrator napisał(a):Corpseone napisał(a):Głosując na Mikkego, głosujecie również na Giertycha.
NO KURWA, CO ZA DEBIL
Wcale nie debil, bo koleś dobrze gada. Głosując na UPR pomaga się LPRowi. Polecam zaznajomić się jak wygląda sposób rozdziału mandatów wg systemu D'Hondta.
Nie ucz ojca dzieci robić

Morgenstern napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Corpseone napisał(a):Głosując na Mikkego, głosujecie również na Giertycha.
NO KURWA, CO ZA DEBIL
Wcale nie debil, bo koleś dobrze gada. Głosując na UPR pomaga się LPRowi. Polecam zaznajomić się jak wygląda sposób rozdziału mandatów wg systemu D'Hondta.
Nie o to mi chodziło, synek. Kolo nie zadał sobie nawet trudu by obejrzec ich wystapienia nie ocenzurowane przez bezpiekę. LPR jest bardziej liberalna od PO,również według badań Krajowej Izby Gospodarczej. W minionej kadencji w sprawach gospodarczych czesciej głosowali za rozwiazaniami pro-rynkowymi niz jakakolwiek inna partia. Wszyscy jestescie ogarnieci histeria pt. ,,faszyzm Giertycha"
No dobra ale to dlaczego wymyślili becikowe? Przecież mogli odrazu walnąć ulgę podatkową ?
Sobota napisał(a):No dobra ale to dlaczego wymyślili becikowe? Przecież mogli odrazu walnąć ulgę podatkową ?
Tez bym sie chetnie ich o to zapytal...Ale przypominam, że ,,liberalne" PO TEZ zagłosowało za becikowym dla wszystkich
Corpseone napisał(a):Ciekawy jestem skąd Korwin Mikke ma na tym forum tylu fanów
bo jest najinteligentniejszym polskim politykiem? bo jest w 100% uczciwy, odważny i ma JAJA ze STALI, których nie ma żaden inny polityk?
bo program jego partii jest w 100% racjonalny, zgodny z logiką i prawami ekonomii, i doprowadził do bogactwa takie społeczeństwa jak estońskie, irlandzkie, nowozelandzkie, australijskie i amerykańskie?
pewnie dlatego, ale mogę się mylić. nie!
Cytat:Głosując na Mikkego, głosujecie również na Giertycha. Mam nadzieję, że nie wyjdą poza 2 % głosów.
Giertych jest spoko, trzeba być niezłym zjebem, by nie lubić Romana a jednocześnie obrabiać loda Tuskom, Kaczyńskim czy niemagistrom Kwaśniewskim.
To ja w takim razie chce być zjebem doskonałym, bo czar i urok Giertycha na mnie nie działa...
Necro Desecrator napisał(a):czesciej głosowali za rozwiazaniami pro-rynkowymi niz jakakolwiek inna partia.
Może dlatego, że byli w mniejszości i chcieli dojebać partii rządzącej?
Necro Desecrator napisał(a):Wszyscy jestescie ogarnieci histeria pt. ,,faszyzm Giertycha"
To nie żadna histeria, można to stwierdzić patrząc na jego działalność w resorcie szkolnictwa.
kel napisał(a):bo program jego partii jest w 100% racjonalny, zgodny z logiką i prawami ekonomii, i doprowadził do bogactwa takie społeczeństwa jak estońskie, irlandzkie, nowozelandzkie, australijskie i amerykańskie?
Niech ten twój idealista najpierw wróci do czasów akademickich i niech sobie zrobi małą powtórkę z prawa międzynarodowego i z międzynarodowych stosunków gospodarczych, może przestanie pieprzyć takie głupoty (które notabene ty powtarzasz słowo w słowo). A, takich przedmiotów jak Integracja europejska czy Prawo europejskie wtedy nie uczono, je też mógłby sobie teraz chociaż przejrzeć. Zapewniam ciebie jak i jego, że zmieniłby swoje spiskologiczne stanowisko co do struktur UE, czy wszelkiego zła jakie opętało nasz biedny mały świat.
kel napisał(a):Giertych jest spoko, trzeba być niezłym zjebem, by nie lubić Romana
Raczej trzeba być niezłym zjebem, żeby go lubić : P
Slapi napisał(a):To ja w takim razie chce być zjebem doskonałym, bo czar i urok Giertycha na mnie nie działa...
Na mnie też, ale to pewnie przez lewicowo-prusacko-masońsko-liberalne media

hock:
Zoltan napisał(a):To nie żadna histeria, można to stwierdzić patrząc na jego działalność w resorcie szkolnictwa.
ty kurwa debilu
skoro mundurki to dla ciebie faszyzm to znaczy ze cala polska przed 89 byla faszystowska
a skoro popierasz napierdalanie sie w gimnazjum i rozne tego typu akcje to NIGGA PLZ
nie zebym bronil gierycha bo i tak uwazam go za debila, ale mieszanie z blotem bez zadnych argunerntow jest do dupy
a zoladdkowa rzadzi i tak
Mundurki są na całym zachodzie i tam nikt tego nie kwestionuje. Mi osobiście kupno w 3 liceum mundurka po chuju pasuje ,ale np. jakbym miał dziecko nie miałbym nic przeciwko. W gimnazjum obok mojej szkoły mają mundurki i nawet fajnie w nich wyglądają i jakoś nikt się z nich nie smieje.
Nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ty kurwa debilu
Spierdalaj.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):[...]
Mi nie chodzi o mundurki (predzej czy pozniej, czy gietrych czy inny zjeb i tak by je wprowadzil

), popatrz jakiego burdelu narobił a raczej chciał narobic z lekturami obowiązkowymi. O tym, ze to czlowiek kompletnie nie nadajacy sie na stonowisku MENu i to od samego poczatku to chyba tez malo kto pamieta. Chlop ze szkolnictwem w zyciu nie mial nic wspolnego, z wyksztalcenia adwokat, co on kurwa moze wiedziec o szkolach, lepiej by bylo gdyby jego przeszlosc wiazala sie z obejmowaniem funkcji dyrektora szkoły czy nauczyciela, ale kurwa co ma adwokat do szkolnictwa

Ach, jeszcze kwestia amnestii maturalnej. Przypominasz sobie coś w ogóle?
A sprawa napierdalania się w gimnazjum to słucham ciebie uważnie, co takiego nowego wprowadził? Program Zero tolerancji? Nic się nie zmieniło.
Zoltan napisał(a):Mi nie chodzi o mundurki (predzej czy pozniej, czy gietrych czy inny zjeb i tak by je wprowadzil Smile ), popatrz jakiego burdelu narobił a raczej chciał narobic z lekturami obowiązkowymi. O tym, ze to czlowiek kompletnie nie nadajacy sie na stonowisku MENu i to od samego poczatku to chyba tez malo kto pamieta. Chlop ze szkolnictwem w zyciu nie mial nic wspolnego, z wyksztalcenia adwokat, co on kurwa moze wiedziec o szkolach, lepiej by bylo gdyby jego przeszlosc wiazala sie z obejmowaniem funkcji dyrektora szkoły czy nauczyciela, ale kurwa co ma adwokat do szkolnictwa Sad Ach, jeszcze kwestia amnestii maturalnej. Przypominasz sobie coś w ogóle?
A sprawa napierdalania się w gimnazjum to słucham ciebie uważnie, co takiego nowego wprowadził? Program Zero tolerancji? Nic się nie zmieniło.
Cytat:nie zebym bronil gierycha bo i tak uwazam go za debila,
a to sie odnosi do rzeczy, ktorych w poprzednim poscie nie wspomnialem, a ktore ty mi wytknales
btw
dalej nie widze zadnego "faszyzmu", pokaz mi konkretnie do czego ten termin w polityce giertycha by sie odnosil