Slayerd napisał(a):Alsvartr napisał(a):Ja już miesiąc czekam aż mi sprowadzą płytkę...z Norwegii
Ty, człowieku a jaka płytę?! Bo mnie twój post z lekka zszokowął
Sprowadzali De Mysteriis... MayheM z Voices of Wonder.Naszczęsći już ponad miesiąc temu do mnie dotarła

ja jestem za mp3 mam za malo kasy zeby mi starczylo na moje wszystkie zachcianki

ale nie pogardze jak dostane plyte/kasete w prezencie

no dokladnie jakbym miala kupowac kazda muzyke jaka chce sluchac to niesterczyloby mi kasy na cokolwiek innego a pozatym musialabym kupowac plyty bo wiekszosc tego co chce na kasetach nawet nie ma :?
Najbardziej dziwi mnie podejście do mp3 ludzi którzy przegrywają cd-ki.Jebie taki na mp3 a robi dokładnie to samo...
Ostanio zbieram oryginały Kata

30 złociszy jeden.. tylko na to też nie zawsze jest ;(
To jest swietny kawal muzyki, a Ty sie przypierdalasz- bywasz meczacy kolego, daj sobie na wstrzymanie czasem i bedzie ok.
W sprawie tej stronki- wchodzic, podziwiac, zamawiac, nie inaczej

Nigdzie nie napisałem że to
nie jest kawał dobrej muzy, więc niewiem o chuj tobie chodzi w tym momęcie?
A moja uwaga był tylko i wyłącznie odnośnie próby podlizania się demona do KelThuza. (niewiem, może liczy na jakieś darmowe wejściówki na koncert albo jaki kolwiek szacunek

)
Cytat:Jeśli muzyka Sorcerer jest dobra to trzeba ją promować jak resztę młodych i niemłodych (te którym ciężko się wybić/wydać płytę) polskich zespołów.
Przecież wtedy nie będą true, bo będą zbyt znane, i nie będziesz mógł ich słuchać, bo to nie wypada.
Cytat:A moja uwaga był tylko i wyłącznie odnośnie próby podlizania się demona do KelThuza. (niewiem, może liczy na jakieś darmowe wejściówki na koncert albo jaki kolwiek szacunek )
NA przykladzie tego uzasadnienia bedziemy uczyc kiedys dzieci w szkole, co to jest spiskowa teoria dziejow...
DeMoN.|. napisał(a):już nie bądź taki skromny!
www.sorcerer.metal.pl
my jeszcze nie nagraliśmy LP, a wymieniłem tylko te młode polskie kapele podziemne (no, nie wszystkie są jeszcze w podziemiu, choć w polskim na pewno :[ ), które już długograje mają na koncie. Niebawem powinny dołączyć do nich krakowskie Mayhayron i Witchking, a Sorcerer to nie wiem kiedy

kalin nie będę się z tobą kłócił, ale też nie będę reagował na twoje jebnięte posty... możesz sobie pisać do woli, mam to gdzieś. Bo zdania śmieci mnie nie obchodzą
Cytat:kalin nie będę się z tobą kłócił, ale też nie będę reagował na twoje jebnięte posty... możesz sobie pisać do woli, mam to gdzieś. Bo zdania śmieci mnie nie obchodzą
Sataaaaaan!!!!!!!!!!!!! buahahaha