Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: oryginaly vs mp3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
zarobilem to moglem kupic xD a pozatym mowie ze jedyne oryginaly to te 3 i nie sa jakies strasznie drogie Tongue pozatym moge se od pyska odjac byle kupic dobra plyte Laughing a inne gatunki wole z neta posciagac....punk...szczegolnie offspringa Smile
Z offspringa taki punk, jak z koziej dupy trabka.
ReTuRn napisał(a):Z offspringa taki punk, jak z koziej dupy trabka.
Albo jak z pizdy kombinerki Smile
Chyba z pizdy lepsze kombinerki niz z Offspringa punk nawet...
aXe Rose napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Z offspringa taki punk, jak z koziej dupy trabka.
Albo jak z pizdy kombinerki Smile

haslo znane takze jako "z X- Y jak z koziej piz*y kombinerki" Big Grin
Nivo napisał(a):taaa
za 33zł

Wg Ciebie nie mozna znalezc plyt za taka cene? Ostatnio robilem zakupy w necie.. Znalazlem przy okazji:

Obie plyty Enter Chaos- po 30 zl
Farmer Boys- The Other Side (digipack z 3 bonusami)- 17 zl
Frontside- Zmierzch Bogoww- 25 zl
Dimension Zero- Silent Night Fever- 17 zl
KAT- kilka plyt w reedycji- po 30 zl
Eucharist- A Velvet Creation- 15 zl
At The Gates- Terminal Spirit Disease- 30 zl
Gardenian- Sindustries- 17 zl
Gardenian- Soulburner- 25 zl
Graveworm- Scourge Of The Malice- 10 zl
Wilki- Wilki/Przedmiescia- 30 zl

Wszystkie albumy to oczywiscie CD..

Myslalem ze zawalu dostane jak to zobavczylem.. Czemu ja mam juz te wszystkie plyty?! Mad
Dżemik napisał(a):
za 33zł

Wg Ciebie nie mozna znalezc plyt za taka cene?

No widzisz, coś cienko szukam...
Cytat:Wilki- Wilki/Przedmiescia- 30 zl

Ja to w Media MArkt za 25zl kupilem jakies pol roku temu Smile.
Ja kupowałem kiedyś oryginalne płyty dużo częściej niż teraz, nie miałem kompa, neta więc muzy słuchałem w odtwarzaczu. Często też pożyczałem od kumpli różne płytki, pierwszą płytą którą kupiłem była chyba Red Hot Chili Peppers- Californication, którą mam do dziś, Offspring- Americana, mam też wszystkie płyty Rage Against The Machine, to samo z Rise Against, mam też 1 Nickelback i Korn, a tak to ostatnio się zatraciłem i zrobił się ze mnie nędzny pirat, ale jak tylko kasę nazbieram to odrazu udaję się do sklepu żeby zakupić nowy krążek Foo Fighters.
taa za 33 zł... nie widzialem plytek hh pl drozszych nic 40dychy Tongue
Nivo napisał(a):
Dżemik napisał(a):
za 33zł

Wg Ciebie nie mozna znalezc plyt za taka cene?

No widzisz, coś cienko szukam...

Faktycznie cienko. Ja mam kilka oryginalnych płyt Iry i żadna z nich nie kosztowała mnie więcej niż 3 dychy.
bo gówna sprzedaje się tanio
Może i gówno, ale poniżej 33 złotych. A co powiesz o Saxon za dychę (koncertówka Live at Monster of Rock)
Nivo napisał(a):bo gówna sprzedaje się tanio

Pierdolisz 3 po 3.. Pokaz palcem, ktora z wymienionych przezemnie plyt to 'gowno'.. A moze wg Ciebie jest nim Ksiega Tajemnicza K44, o ktorej mowil pawn888?

Durna wymowka.. 'Oryginalne plyty sa za drogie zeby je kupowac, a te 654353 wymienionych wyzej to gowno, wiec nadal bede ssal mp3'..
nie przez ciebie kochany dżemiku, tylko przez faceta wyżej, który pisał że kupuje płyty hh. jestem nietolerancyjnym rasistą muzycznym.

a co ty wogóle pieprzysz o jakiś mp3?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17