03-28-2005, 10:19 PM
Anonymous
03-28-2005, 10:30 PM
a ja nie dostaje kieszonkowego =P Jak mi jest potrzebna dana suma to rodzice dają mi
uważam że takie coś jest dobre, pozatym zawsze mam swe oszczędności
sory za offtopa

sory za offtopa

03-29-2005, 06:38 AM
DeMoN.|. napisał(a):a ja nie dostaje kieszonkowego =P Jak mi jest potrzebna dana suma to rodzice dają mi![]()
Też tak mam i dzięki temu zawsze cos mam na czarną godzinę (obławiam się szczególnie podczas urodziń i żyję z tego cały rok i rzadko kiedy biorę od rodziców),niestety ostatnio się spłukałam, bo musiałam sobie kupić okulary.

03-29-2005, 10:38 AM
A ja się ostatnio spłukałem tak, że od paru dni nawet nie mam co zapalić :?
03-29-2005, 10:40 AM
aXe Rose napisał(a):A ja się ostatnio spłukałem tak, że od paru dni nawet nie mam co zapalić :?
I dobrze.. wrrrr... aXeee...
03-29-2005, 11:28 AM
TisH napisał(a):Alsvartr napisał(a):TisH napisał(a):Skoro teraz nie potrafisz znalezc czasu, to daruj sobie studia,bo Ci doby braknie
No to może mi powiedz kiedy mam znależć czas, jeśli przychodzę ze szkoły i 5 dni w tygodniu (oprócz weekendów)po szkole mam jakieś zajęcia (angielski, treningi)??
A od czego masz weekendy? Poza tym z czegos mozesz zrezygnowac. Podobno nie mozna miec wszystkiego... ;P
Nie, nie mogę z niczego zrezygnować bo nie rzucę tego co lubię robić tylko po to, żeby zarobić na jakieś cd-ki.Pfff bezsensu...
03-30-2005, 07:50 AM
Coz za podejscie...
03-30-2005, 04:41 PM
Normalne.Nie przestanę robić czegos co sprawia mi przyjemność po to żeby kupić sobie szybciej orginalną płytę??Jest w tym coś dziwnego??
Anonymous
03-30-2005, 06:17 PM
Alsvartr napisał(a):Normalne.Nie przestanę robić czegos co sprawia mi przyjemność po to żeby kupić sobie szybciej orginalną płytę??Jest w tym coś dziwnego??mnie to nie dziwi
03-30-2005, 06:21 PM
Kazik Staszewski napisał(a):Jazda do roboty, ***** nieroby...A tak serio popieram Alsvartra w 100%.
03-30-2005, 06:41 PM
Z abonamentu internetowego wytwórnie fonograficzne powinny odliczać sobie jakiś % dla siebie i po kłopocie

03-30-2005, 07:57 PM
Dobra.. Skoro na temat nie bylo ani jednego postu postanowilem zmienic tytul topicu i przeniesc go do max ot..
Swoja droga dziwie sie.. Gdybysmy mieli dzisiaj rok 95, to jak Wy byscie sobie poradzili? Przeciez nie pohanbicie sie kupnem oryginalnej plytki, a o mp3 wtedy jeszcze swiat nie slyszal..
Swoja droga dziwie sie.. Gdybysmy mieli dzisiaj rok 95, to jak Wy byscie sobie poradzili? Przeciez nie pohanbicie sie kupnem oryginalnej plytki, a o mp3 wtedy jeszcze swiat nie slyszal..
03-30-2005, 07:59 PM
to wszytsko przez te ceny, 60zł to za duzo, każdy kto ma wybór: czy wywa;ic 6 dych czy miec plytke za darmo, wybór jets prosty, ja osobiście też ściagam MP3, ale i kupuje płyty jak mi sie na niej utwory maxymalnie podobają.
03-30-2005, 08:02 PM
01DeX napisał(a):to wszytsko przez te ceny, 60zł to za duzo, każdy kto ma wybór: czy wywa;ic 6 dych czy miec plytke za darmo, wybór jets prosty, ja osobiście też ściagam MP3, ale i kupuje płyty jak mi sie na niej utwory maxymalnie podobają.
Dokładnie.
Tylko zazwyczaj jak już mam kasę to odrazu idzie na płyte i jestem wściekła bo trzeba od nova zaczynać:/
Wrr.. 60 zł

03-30-2005, 08:06 PM
jak przeslucham mp3 i plyta jest git to kupuje zeby w discmanie sluchac 8)