Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: oryginaly vs mp3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Ja dostaję około 100, ale za to muszę sobie sam opłacać chamski abonament za komórkę..

Anonymous

a ja nie dostaje kieszonkowego =P Jak mi jest potrzebna dana suma to rodzice dają mi Smile
uważam że takie coś jest dobre, pozatym zawsze mam swe oszczędności Wink

sory za offtopa Tongue
DeMoN.|. napisał(a):a ja nie dostaje kieszonkowego =P Jak mi jest potrzebna dana suma to rodzice dają mi Smile
uważam że takie coś jest dobre, pozatym zawsze mam swe oszczędności Wink

Też tak mam i dzięki temu zawsze cos mam na czarną godzinę (obławiam się szczególnie podczas urodziń i żyję z tego cały rok i rzadko kiedy biorę od rodziców),niestety ostatnio się spłukałam, bo musiałam sobie kupić okulary. Crying or Very Sad
A ja się ostatnio spłukałem tak, że od paru dni nawet nie mam co zapalić :?
aXe Rose napisał(a):A ja się ostatnio spłukałem tak, że od paru dni nawet nie mam co zapalić :?

I dobrze.. wrrrr... aXeee...
TisH napisał(a):
Alsvartr napisał(a):
TisH napisał(a):Skoro teraz nie potrafisz znalezc czasu, to daruj sobie studia,bo Ci doby braknie Wink

No to może mi powiedz kiedy mam znależć czas, jeśli przychodzę ze szkoły i 5 dni w tygodniu (oprócz weekendów)po szkole mam jakieś zajęcia (angielski, treningi)?? Evil or Very Mad

A od czego masz weekendy? Poza tym z czegos mozesz zrezygnowac. Podobno nie mozna miec wszystkiego... ;P

Nie, nie mogę z niczego zrezygnować bo nie rzucę tego co lubię robić tylko po to, żeby zarobić na jakieś cd-ki.Pfff bezsensu...
Coz za podejscie...
Normalne.Nie przestanę robić czegos co sprawia mi przyjemność po to żeby kupić sobie szybciej orginalną płytę??Jest w tym coś dziwnego??

Anonymous

Alsvartr napisał(a):Normalne.Nie przestanę robić czegos co sprawia mi przyjemność po to żeby kupić sobie szybciej orginalną płytę??Jest w tym coś dziwnego??
mnie to nie dziwi
Kazik Staszewski napisał(a):Jazda do roboty, ***** nieroby...
A tak serio popieram Alsvartra w 100%.
Z abonamentu internetowego wytwórnie fonograficzne powinny odliczać sobie jakiś % dla siebie i po kłopocie Laughing Laughing Wink
Dobra.. Skoro na temat nie bylo ani jednego postu postanowilem zmienic tytul topicu i przeniesc go do max ot..

Swoja droga dziwie sie.. Gdybysmy mieli dzisiaj rok 95, to jak Wy byscie sobie poradzili? Przeciez nie pohanbicie sie kupnem oryginalnej plytki, a o mp3 wtedy jeszcze swiat nie slyszal..
to wszytsko przez te ceny, 60zł to za duzo, każdy kto ma wybór: czy wywa;ic 6 dych czy miec plytke za darmo, wybór jets prosty, ja osobiście też ściagam MP3, ale i kupuje płyty jak mi sie na niej utwory maxymalnie podobają.
01DeX napisał(a):to wszytsko przez te ceny, 60zł to za duzo, każdy kto ma wybór: czy wywa;ic 6 dych czy miec plytke za darmo, wybór jets prosty, ja osobiście też ściagam MP3, ale i kupuje płyty jak mi sie na niej utwory maxymalnie podobają.

Dokładnie.
Tylko zazwyczaj jak już mam kasę to odrazu idzie na płyte i jestem wściekła bo trzeba od nova zaczynać:/
Wrr.. 60 zł Evil or Very Mad
jak przeslucham mp3 i plyta jest git to kupuje zeby w discmanie sluchac 8)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17