03-27-2005, 08:13 AM
A wiesz, że niektórzy uczęszczają jeszcze do takiej instytucji jak szkoła?? :? Niby kiedy mam sobie znależć chociażby jakąś dorywczą "pracę", żeby zarobić na cd-ki??
aXe Rose napisał(a):Uważam, że w LO każą mi tak ostro zapierdalać, że naprawdę potem należy mi się odpoczynek, a za ten zapieprz coś więcej niż pochwała, jak to dobrze synuś się na polski nauczył...
A w wakacje nieraz pracuję jako asystent operatora kamery u wujka, więc potrafię na siebie zarobić!!!
Alsvartr napisał(a):A wiesz, że niektórzy uczęszczają jeszcze do takiej instytucji jak szkoła?? :? Niby kiedy mam sobie znależć chociażby jakąś dorywczą "pracę", żeby zarobić na cd-ki??Skoro teraz nie potrafisz znalezc czasu, to daruj sobie studia,bo Ci doby braknie
TisH napisał(a):Wbrew pozorom już na studiach jest lepiej niż w cholernej szkole "ogólnokształcącej" ;(Alsvartr napisał(a):A wiesz, że niektórzy uczęszczają jeszcze do takiej instytucji jak szkoła?? :? Niby kiedy mam sobie znależć chociażby jakąś dorywczą "pracę", żeby zarobić na cd-ki??Skoro teraz nie potrafisz znalezc czasu, to daruj sobie studia,bo Ci doby braknie
TisH napisał(a):Skoro teraz nie potrafisz znalezc czasu, to daruj sobie studia,bo Ci doby braknie
Dżemik napisał(a):Sa jednak takie przypadki (nader czeste) ze chlopaczek lub dziewczynka ma kase zeby isc do sklepu i sprawic sobie plytke ale pomimo tego zasysa z netu mp3 i obwieszcza swiatu ze jest najwiekszym fanem danego zespolu.. Ba! Ma nawet ich pierwsze wydania!wiesz moze mają kase ale wydają na inne rzeczy...
Zreszta.. skoro ktos ma kase zeby sprawic sobie komputer.. oplacac dostep do netu.. to jakos niemoge uwierzyc ze nie stac go na plyte.. (lub kasete.. to juz
Scully napisał(a):Uważacie, że lekarze dużo zarabiają? oOJa tez dostaje 50 zl miesiecznie... Polowa na zarcie do szkoly - reszta na inne wydatki. Kazdy chcialby dostawac wiecej, ale wazne, ze wogole cos jest
Moja mama jest lekarzem, pracuje na nas obie, a zrobiła i dwie specjalizacje - mowię, jakoś wielkich kokosów z tego nie ma, wprost przeciwnie. Żeby być w porządku, powiem, że moje kieszonkowe miesięczne wynosi 50 {sic!} - słownie pięćdziesiąt polskich złotych i ani grosza więcej. Przez ostatnie pół roku nie kupiłam nic innego, tylko płyty i płyty. Zastanawiam się, czy z tym nie zerwać, ale zawsze mnie kusi coś na fan.pl... i ta wysyłka... 10 złotych... bieduję, i to bardzo.
White Rabbit napisał(a):Polowa na zarcie do szkoly - reszta na inne wydatki.
Alsvartr napisał(a):TisH napisał(a):Skoro teraz nie potrafisz znalezc czasu, to daruj sobie studia,bo Ci doby braknie
No to może mi powiedz kiedy mam znależć czas, jeśli przychodzę ze szkoły i 5 dni w tygodniu (oprócz weekendów)po szkole mam jakieś zajęcia (angielski, treningi)??