Scully napisał(a):Nevermore napisał(a):Pewnie. Możemy pomodlić się nawet wspólnie.Nie wiem jak ty, ale ja mam wobec Ciebie wielkie plany i w tym momencie mowie calkiem serio. 
1. Dlaczego zawsze nabijam się z ludzi, których kocham?
2. Dlaczego jestem taka nieprzyjemna?
3. Dlaczego pociągają mnie nieprzyjemni ludzie?
pifpaf, awnsujesz w kolejce z miejsca 666. na 1. Bóg zapłać
niech Cronos ma Cie w swej opiece.Jeszcze pogadamy. :!:
Załóżmy we trójkę Sektę Wyznawców Cronosa

Cronos zaśpiewał na ostatnim hammerfallu, przez co na razie jest non grata i dopiero nowy Venom go zrehabilituje
swoją drogą Lant jest podobny do Cansa... nie dziwne, skoro w Szwecji 20% dzieci pochodzi ze związków kazirodczych, i podobny procent w małej izolowanej Anglii

KelThuz napisał(a):Cronos zaśpiewał na ostatnim hammerfallu, przez co na razie jest non grata i dopiero nowy Venom go zrehabilituje 
Zapewne chciał przynajmniej SPRÓBOWAĆ zatuszować zapach geja bijący od tej kapeli...
KelThuz napisał(a):Cronos zaśpiewał na ostatnim hammerfallu, przez co na razie jest non grata i dopiero nowy Venom go zrehabilituje
swoją drogą Lant jest podobny do Cansa... nie dziwne, skoro w Szwecji 20% dzieci pochodzi ze związków kazirodczych, i podobny procent w małej izolowanej Anglii 
1

, ten epizod puściłem Cronosowi dawno w niepamieć.
2Może i sa podobni, ale jest jeden mankament. Cronos jest 100% heteroseksualny, natomiast Cans ciagnie kumplom z zespołu z połykiem..
3.Łosz ty kurwa, ile procent??O ja pierdole....
Nevermore napisał(a):2Może i sa podobni, ale jest jeden mankament. Cronos jest 100% heteroseksualny, natomiast Cans ciagnie kumplom z zespołu z połykiem..
Nie inaczej... On przeleciał pierwszą laskę w wieku, w którym ja się jeszcze bawiłem klockami lego

Bo spadł ze skał i jeszcze nie wydobrzał

aXe Rose napisał(a):Heh ja dzisiaj się wkurwiłem w Media Markt - tylko JEDNA (!!!) płyta Mayhem (De Mysteriis Dom Sathanas). Fuck. A myślałem, że wreszcie sobie kupię oryginalne Deathcrush 
No, u mnie ten Mayhem jest tak samo nastepny w kolejce.Pierwszy jest "A Blaze..."
A co do mojej "kolekcji" to się nawet kur.wa nie przyznaję bo to żenada...
Alsvartr napisał(a):A po co Ci płyta Eminema (orginalna)??Zresztą Empik to złodzieje, trzeba być idiotą, albo desperatem, żeby tam kupowac płyty.
a tak z ciekawosci spojżałem
desperatem nie jestm ale kupuje tam pl hh ( zdazja sie tam nawet stare plyty k44 itp

)
pawn888 napisał(a):Alsvartr napisał(a):A po co Ci płyta Eminema (orginalna)??Zresztą Empik to złodzieje, trzeba być idiotą, albo desperatem, żeby tam kupowac płyty.
desperatem nie jestm
masz jeszcze jedną możliwość
pawn888 napisał(a):ale kupuje tam pl hh
kupujesz POLSKI hh w orginałach??A potem mówisz, że nie masz kasy na płyty...
przez 2 lata kupilem 3 plyty najdrosza "ksiega tajemnicza prolog" kosztowala 39 potem 33 i 29 zł wiec to chyba nie jest strasznie duzo
pawn888 napisał(a):przez 2 lata kupilem 3 plyty najdrosza "ksiega tajemnicza prolog" kosztowala 39 potem 33 i 29 zł wiec to chyba nie jest strasznie duzo
takie płytki to ja też kupiłem..
na bazarze..