Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Przyznaję się bez bicia-moje płytowe zbiory pochodzą głównie z mp.3.Ktoś mógłby powiedzieć,że mam na neta,a płyty kupić nie mogę.Tylko,że za net płaci stary,który sam też go używa,a na płyty z taką muzyką nigdy bym się kasy nie doczekał od niego.Oczywiście,że jak mam kasę wolę kupić orginał,mieć książeczkę i satysfakcję.Niestety,przeważnie jest to niemożliwe :?
Co innego,jakby moja ulubiona kapela raczyła u nas koncert zagrać-tu mogę liczyć na wsparcie finansowe matki,to jeszcze rozumie
Kolejny problem-ceny płyt.Powstaje pytanie kto tu kogo okrada-my muzyków,czy firmy fonograficzne i dystrybutorzy nas??

No,płyty są bardzo drogie.Jak czasami patrze na te ceny,to rzygać się chce.I płakać,bo często nie masz tyle forsy,żeby sobie ją kupić.
Przestancie sie uzalac nad cenami plyt. Jak wam nie starcza kasy to nic nie stoi na przeszkodzie by np. starej sasiadce dywany wytrzepac lub isc do jakiejs malej kafejki badz czego innego i w weekendy po 4h na dzien popracowac... to nie boli. Ale nie! my wolimy sie opierdalac i narzekac, ze nikt nie chce nam dac na baaardzo droga plyte... ufff co za narod.
Neth napisał(a):Przestancie sie uzalac nad cenami plyt. Jak wam nie starcza kasy to nic nie stoi na przeszkodzie by np. starej sasiadce dywany wytrzepac lub isc do jakiejs malej kafejki badz czego innego i w weekendy po 4h na dzien popracowac... to nie boli. Ale nie! my wolimy sie opierdalac i narzekac, ze nikt nie chce nam dac na baaardzo droga plyte... ufff co za narod.
Prawda, zwłaszcza jak ktoś ma 14 czy 15 lat, z pewnością wszędzie go przyjmą...

fakt, że pod koniec LO, czy na studiach można stosunkowo łatwo się gdzieś zachaczyć, to wcześniej jest to praktycznie niewykonalne
Tomash napisał(a):Neth napisał(a):Przestancie sie uzalac nad cenami plyt. Jak wam nie starcza kasy to nic nie stoi na przeszkodzie by np. starej sasiadce dywany wytrzepac lub isc do jakiejs malej kafejki badz czego innego i w weekendy po 4h na dzien popracowac... to nie boli. Ale nie! my wolimy sie opierdalac i narzekac, ze nikt nie chce nam dac na baaardzo droga plyte... ufff co za narod.
Prawda, zwłaszcza jak ktoś ma 14 czy 15 lat, z pewnością wszędzie go przyjmą...
fakt, że pod koniec LO, czy na studiach można stosunkowo łatwo się gdzieś zachaczyć, to wcześniej jest to praktycznie niewykonalne
Prawda, ze malolat ma zawezone pole dzialania, ale jak zechce to chociazby dlugopisy bedzie skladal, lub sasiadowi na dzialce pomoze doly kopac... Czesc z forumowiczow pewnie nie zaznala jeszcze przyjemnosci kupna plyty/kasety za wlasne, ciezko zarobione pieniadze. uwierzcie mi, praca uzaleznia

Róbcie strony internetowe

aXe Rose napisał(a):Róbcie strony internetowe 
Tak, w tym momencie to rzeczywiście dobry sposób, kumpel tak zarobił jakieś 3-tygodniowe wakacje + chyba 100 gotówki i ciągle coś robi. Jeśli ktoś ma umiejętności i znajomych/organizacje/kluby etc., którzy takich usług potrzebują, to można sprawę wykorzystać.
Kamael napisał(a):aXe Rose napisał(a):Róbcie strony internetowe 
Tak, w tym momencie to rzeczywiście dobry sposób, kumpel tak zarobił jakieś 3-tygodniowe wakacje + chyba 100 gotówki i ciągle coś robi. Jeśli ktoś ma umiejętności i znajomych/organizacje/kluby etc., którzy takich usług potrzebują, to można sprawę wykorzystać.
Raz dorwałem okazję, że za sam szkielet i grafikę dostałem od miejscowego providera internetowego za darmo antenę do odbioru netu (normalnie trzebaby było za nią płacić chyba stówę)
Trzepanie dywanów odpada,sąsiadki nie te,a na projektowaniu www się nie znam.Raz udało mi się dorwać robotę,ale w takiej dziurze jak moje teoretycznie średnie miasto to nie takie proste.Chyba,że bym narkotykami handlował,ale już wolę zasysać Mp.3

Calmwater napisał(a):Trzepanie dywanów odpada,sąsiadki nie te,a na projektowaniu www się nie znam.Raz udało mi się dorwać robotę,ale w takiej dziurze jak moje teoretycznie średnie miasto to nie takie proste.Chyba,że bym narkotykami handlował,ale już wolę zasysać Mp.3 
Teraz możesz zarabiać klikając w banner, jaki w mailu przyślą...

Nudne, ale efektowne (tak myśle

i sprawdzone

Taaa,za rok będę miał na tańszą płytę jak mi się poszczęści

Chyba,że będę klikał po 6 godzin dziennie,a tyle czasu nie mam.Może jak skończę edukację i znajdę robotę nadrobię zaległości płytowe 8)
a ja nie mam czasu .. cierpie na chroniczny brak czasu ostatnio
Ja już miesiąc czekam aż mi sprowadzą płytkę...z Norwegii
Alsvartr napisał(a):Ja już miesiąc czekam aż mi sprowadzą płytkę...z Norwegii
Ty, człowieku a jaka płytę?! Bo mnie twój post z lekka zszokowął
Hmmm tak se wymyśliłem że programy p2p przydają się do jednej rzeczy(przynajmniej ja ich w takim celu używam): wymiana bootlegów, czasem można znaleźć coś naprawde ciekawego...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17