Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: oryginaly vs mp3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
No ja ściągam raczej niedostępne rzeczy typu demówki, bootlegi, koncerty na video... tylko ostatnio się troszkę zniechęciłęm bo ściągałęm video "Kning_Diamond_live_1987.mpg" po czym okazało się że jest to film o wdzięcznej nazwie "Farm sex" Laughing Laughing Laughing Więc teraz zaś ściągam tylko audio, ale to już qrwica może chwycić jak ściągam coś z eMula i staje na kilka tygodni na poziomie 99.8% a nie ma szans dociągnąć tego z innego żródła, bo jest to niewydane demo z 1984 roku jakiejś drugoligowej punkowej kapeli... znacznie lepsze jest DC++ ale jakoś ostatnio nie chce mi działaćSad
Tomash napisał(a):znacznie lepsze jest DC++ ale jakoś ostatnio nie chce mi działaćSad

ja osobiscie stawiam na soulseek Smile
seelenleib napisał(a):
Tomash napisał(a):znacznie lepsze jest DC++ ale jakoś ostatnio nie chce mi działaćSad

ja osobiscie stawiam na soulseek Smile

Ja mam Morpheusa i nie narzekam. PRAWIE wszystko da sie znaleźć, chyba, że jakieś WYJATKOWO rzadkie.
KelThuz napisał(a):Niebawem powinny dołączyć do nich krakowskie Mayhayron i Witchking, a Sorcerer to nie wiem kiedy Question

Jak się nauczycie grać.
kochasz muzyke + masz kase = orginały
kochasz muzyke + nie masz kasy = mp3 Tongue
kochasz gadżety+masz kasę =mp3
Scully napisał(a):kochasz gadżety+masz kasę =mp3
= liczy się do Ciebie wizerunek a nie muzyka
jak mam kase ( czyli żadko...) to jesli jestem przyokazji w białymsoku ( co sie zdarza żadko bo nieposiadam samochodu...) to zdaża się, że kupię płytę ale zracji, że to jest niezbyt często to jestem skazany na mp3 co mie nienapawa do radości :? ... ale wiadomo...Polska...
Nightal napisał(a):
Scully napisał(a):kochasz gadżety+masz kasę =mp3
= liczy się do Ciebie wizerunek a nie muzyka
= szydzę, zwykle nie daję winków na końcu Surprised
I dobrze, jak sie nie wyczuwa ironii, to juz zle z czlowiekiem.

Niewiele rzeczy daje taka satysfakcje, jak obcownie z orginalnym CD... Swiadomosc, ze posrednio wspierasz artystow, te nerwy przy zdzieraniu folii, sliczne pudeleczka...
ReTuRn napisał(a):Niewiele rzeczy daje taka satysfakcje, jak obcownie z orginalnym CD... Swiadomosc, ze posrednio wspierasz artystow, te nerwy przy zdzieraniu folii, sliczne pudeleczka...
dokladnie, tlyko czeba miec kase na to... jak zaszedłem do empika w pięknym mieście jakim jest Białystok ;D oglądałem sobie płyty zpojżałem na eminema, a potem na cene...+70zł.. to dlamie troche wiecej niż dużo... :?
A po co Ci płyta Eminema (orginalna)??Zresztą Empik to złodzieje, trzeba być idiotą, albo desperatem, żeby tam kupowac płyty.
Alsvartr napisał(a):A po co Ci płyta Eminema (orginalna)??
lol, można byłoby poszpanować łamaniem na oczach zdesperowanych blokersów
Alsvartr napisał(a):A po co Ci płyta Eminema (orginalna)??Zresztą Empik to złodzieje, trzeba być idiotą, albo desperatem, żeby tam kupowac płyty.

dokladnie.
i tak jest bardziej obecny w przestrzeni wokol mnie niz bym sobie tego zyczyl. a zeby jeszcze jego plyte kupowac to juz bylby szczyt.
to od razu powinienem kupic na dvd wszytskie odcinki "europa da sie lubic" i ogladac tak dlugo az bede sie uwazal za tego wybrakowanego, oswojonego niemca...
Zawsze mówię, że płyty należy kupować w Media Markt Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17