Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Vader
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Temat dla uczonych w piśmie: Za co nie lubię zespołu Vader.
A mozna mowic: "Nie lubie zespolu Vader" ?

SML

Ja akurat ich lubie, stworzyli coś pieknego.... Nie mam raczej powodu aby ich nie lubić, co innego moge powiedzieć o inych zespołach, czy osobachBig Grin
Vertumnus napisał(a):A mozna mowic: "Nie lubie zespolu Vader" ?

Nie mozna. Viadro dobre je. =)

Ew. moge powiedziec ze nie lubie ich za Blooda.. =P
lubię Vader, choć to co wyprawiają to skurwienie w dość ekstremalnym tego słowa znaczeniu. Ale nie zapomnę o "De profundis" chociażby. No ale to dawne czasy...
Arma napisał(a):lubię Vader, choć to co wyprawiają to skurwienie w dość ekstremalnym tego słowa znaczeniu.

moje zdanie, wiecej pisac nie trzeba.

SML

A Vader.. źle przeczytałem....Big Grin Venom mi sie rzucilo, za Vaderem nie przepadam, niestety...
SML napisał(a):A Vader.. źle przeczytałem....Big Grin Venom mi sie rzucilo, za Vaderem nie przepadam, niestety...

i prawidlowo

SML

za Vaderem nie przpepadam, bo już na wstepie nie lubie Deathu, przynajmniej za nim nie przepadam, Vader jest strasznie monotonny, nie robi zadnych postepów, ciagle słychać te same kawałki...
Może nie słucham ich nagminnie, gdyż mi się troche znudzili, ale dla mnie wydali dwie naprawdę dobre płyty czyli Litany i De Profundis :)
Najlepszy bezsprzecznie deathowy zespol w Polsce, jak dla mnie to chyba najintensywniej grajacy koncerty, bo ich ilosc w roku jest porazajaca.BTW w pazdzierniku graja w Bialymstoku 8) .
Vader to jeden z nie wielu defowych zes[połów które słucham
Cytat:Vader jest strasznie monotonny, nie robi zadnych postepów, ciagle słychać te same kawałki...

No troche w tym racji jest niestety Sad

Ale Vader'a bardzo lubie i jest to jedna z niewielu Polskich kapel trash'owych Która wszpięła się tak daleko Angry
Thrashowych powiadzasz..
bo tak ostatnio w gazetach piszą.... Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25