Muszą się przecież jakoś podbudowywać...
A ja nadal nie wiem ,skąd te zachwyty nad nowym Vaderem.
Lepszy IiB niż TAoW. Stąd pewnie większość zachwytów

KISIEL napisał(a):Lepszy IiB niż TAoW
nie
"Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził"
wg mnie aow miało od dawna nieobecnego w vaderowej twórczości kopa, naprawde bardzo pozytywnie mnie tamten mini lp zaskoczył. Na nowym albumie jeszcze troche tego kopa zostało, ale całość mnie troche nudzi. Poza tym ostatnio takie granie mi się zwyczajnie przejadło

Czasem se koncertu z Japonii posłucham i tyle.
Tomash napisał(a):mini lp
To chyba się EP'ka nazywa

A Live In Japan to soczysty kop w dupę

KISIEL napisał(a):Tomash napisał(a):mini lp
To chyba się EP'ka nazywa
A Live In Japan to soczysty kop w dupę 
EPka to teoretycznie 7 calowy winyl zawierający 4 kawałki

Ale przyszły kompakty i sie terminologia pojebała

Zresztą chuj z tym, ważne że kopie :]
Rozumiem

A tak btw - to dosłuchałeś się kogoś "nowego" w utworze Whisper z Revelations ?

KISIEL napisał(a):Rozumiem
A tak btw - to dosłuchałeś się kogoś "nowego" w utworze Whisper z Revelations ? 
że Niergal z Bihajmota śpiewa? no i ?
Spaliłeś

Ja tam lubię tego typu smaczki. Na Demigod Behemoth'a, jedno solo nagrał koleś z Nile'a. Jak nagrywali hołd dla Mayhem'u to podobno w pierwszej kolejności zaproszono "naszych". Miłe takie "ciekawostki".
KISIEL napisał(a):Spaliłeś
Ja tam lubię tego typu smaczki. Na Demigod Behemoth'a, jedno solo nagrał koleś z Nile'a. Jak nagrywali hołd dla Mayhem'u to podobno w pierwszej kolejności zaproszono "naszych". Miłe takie "ciekawostki".
Mi nie robią.
A ,ze sanders solo nagrał,to jest napisane na tekstach..no ale nie kazdy ma oryginał
tak samo Vai nagrął jakieś solo na Inferno Motórheada
R_amze_S napisał(a):A ja nadal nie wiem ,skąd te zachwyty nad nowym Vaderem.
nie pieprz,jest się czymś zachwycać,dokładnie tak jak napisali,bo w porównaniu z TAoW,jest to zajebisty materiał
SickZiggy napisał(a):R_amze_S napisał(a):A ja nadal nie wiem ,skąd te zachwyty nad nowym Vaderem.
nie pieprz,jest się czymś zachwycać,dokładnie tak jak napisali,bo w porównaniu z TAoW,jest to zajebisty materiał
Zalecam wizytę u laryngologa. I na przyszłość misiu pisz: "WG MNIE jest to zajebisty materiał".
Otóż to - "wg mnie" itp. są na tym forum obowiązkiem. A jak się nie dostosujesz, to Cię żywcem zaorają ursusem :!: