Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Vader
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Flying Corpse napisał(a):Mozna nie lubieć za to co robili po De Profundis (chociaż Black To The Blind,jeszcze ujdzie,mimo,ze to poczatek 'nowego' vadera)

Co to jest ten 'nowy Vader'? Toc Litany & Revelations to zajebiste, deathmetalowe plytki.
Dżemik napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):Mozna nie lubieć za to co robili po De Profundis (chociaż Black To The Blind,jeszcze ujdzie,mimo,ze to poczatek 'nowego' vadera)

Co to jest ten 'nowy Vader'? Toc Litany & Revelations to zajebiste, deathmetalowe plytki.
Gówno prawda.Wstydze sie tego ze wiadro to polski zespół. wsydem i hanbą jest słuchanie go i pisanie o tym na forum. kiedys mój kumpel powiedział ze idzie na blitzkrieg dlatego ze wszystkie kapele grające na tym koncercie sa lepsze od wiadera. a ja na tym koncercie z wiadera wyszedłem
Czy słyszysz mój skowyt?
Czy mój oddech sprawia Ci ból?
Istota wieczności?Łgarstwo!
Wychwalam jej katatonii smak
i fantazyjnej niemocy wrzask,
pośmiertny wstrząs!
Vitam vitam . A ja lubie Vadera za to ze nie robia tak jak inni i nie graja jakiejs sieczki bezmyslnej tylko muzyke rytmicznA, na swój sposób także melodyjnA -co Peter podkreslał w wywiadach- i jakąś taką konkretniejszą. Samozwani znawcy tematu podniecaja sie zepolami które robią 15 płyte która to jest taka sama jak 14 poprzednich.A Vader ma każda płyte inna, z charakterystycznym brzmieniem. A pozatym maja kopa jak diabli.....
I za to ich lubie.
kosmo napisał(a):Vitam vitam . A ja lubie Vadera za to ze nie robia tak jak inni i nie graja jakiejs sieczki bezmyslnej tylko muzyke rytmicznA, na swój sposób także melodyjnA -co Peter podkreslał w wywiadach- i jakąś taką konkretniejszą. Samozwani znawcy tematu podniecaja sie zepolami które robią 15 płyte która to jest taka sama jak 14 poprzednich.A Vader ma każda płyte inna, z charakterystycznym brzmieniem. A pozatym maja kopa jak diabli.....
I za to ich lubie.
Nie no sory ale wiadro kopa niema. Kiedys w gazecie przeczytałem ze wiadro to zespół hardrockowy. i wiesz co ja bym jeszcze dodał pop hardrockowy.i pierdolisz mowiac ze inne kapele graja tylko sieczke. wsłuchaj sie w taki hate etrnal-kazda ich płyta jest zajebiscie szybka i kazda inna . tylko wsłuchaj sie a nie wyłączaj po pierwszym kawałku. chyba ze jest dla ciebie zbyt intensywnie to wtedy niepotrzbnie zawracam sobie tobą głowe.
Ooooooooooooo!!!!!!!!!! Tzw. znawca tematu. Zajebiscie> Lubie sobie poczytać jak mówicą tacy o tym że najlepsze jest to co najszybsze i najmocniejsze.Wiesz mistrzu że szybko to i maupa zagra jak sie dobrze przyuczy. A napierdlanka to jest dla gimnazjalistów co strasza szatanem kolegów i spieraja sie kto słucha mocniejszych kapel.I pewnie " true bllllack metalu" też słuchasz. Vader wymiata. I długo to sie nie zmieni.
kosmo napisał(a):nie graja jakiejs sieczki bezmyslnej tylko muzyke rytmicznA, na swój sposób także melodyjnA

Opowiedz nam,co jeszcze lubisz??
kosmo napisał(a):Ooooooooooooo!!!!!!!!!! Tzw. znawca tematu. Zajebiscie> Lubie sobie poczytać jak mówicą tacy o tym że najlepsze jest to co najszybsze i najmocniejsze.Wiesz mistrzu że szybko to i maupa zagra jak sie dobrze przyuczy. A napierdlanka to jest dla gimnazjalistów co strasza szatanem kolegów i spieraja sie kto słucha mocniejszych kapel.I pewnie " true bllllack metalu" też słuchasz. Vader wymiata. I długo to sie nie zmieni.
Ogólnie to tylko black metalu słucham.i jebać true!pierdole standardy true bo mnie one jebią . a hate eternal to tylko jedna z kilku kapel w death metalu, które są na rzeczy. ale wiadro do nich nienalezy.wiadro nie wymiata.są słbi, są ciency i przewidywalni. a są kawałki, które szybkie nie są a wymiatają. ale wiadro do nich nienalezy
kosmo napisał(a):Ooooooooooooo!!!!!!!!!! Tzw. znawca tematu. Zajebiscie> Lubie sobie poczytać jak mówicą tacy o tym że najlepsze jest to co najszybsze i najmocniejsze.Wiesz mistrzu że szybko to i maupa zagra jak sie dobrze przyuczy. A napierdlanka to jest dla gimnazjalistów co strasza szatanem kolegów i spieraja sie kto słucha mocniejszych kapel.I pewnie " true bllllack metalu" też słuchasz. Vader wymiata. I długo to sie nie zmieni.
Ty ale zauważ,ze od dłuzszego czasu to vader taka monotonna napierdalanka bez pomysłu,nic tylko kazdy kawałek na blaście i jednej strunie zagrywki typu 11115555555553333333300011111111 itd.
a dobry death metal to przeważnie średnie tempa
Krzychun napisał(a):
kosmo napisał(a):nie graja jakiejs sieczki bezmyslnej tylko muzyke rytmicznA, na swój sposób także melodyjnA

Opowiedz nam,co jeszcze lubisz??
Kolega pewnie jeszcze lubi Ich troje i takie inne diskopolowe bandy. no wiesz szatan rządzi Laughing

Flying Corpse napisał(a):
Ty ale zauważ,ze od dłuzszego czasu to vader taka monotonna napierdalanka bez pomysłu,nic tylko kazdy kawałek na blaście i jednej strunie zagrywki typu 11115555555553333333300011111111 itd.
a dobry death metal to przeważnie średnie tempa
W sumie tak. ale ja tam wole porządne wymiatanie.Wiadro to wiocha. i wkoncu niech to dojdzie gdzie ma dojsc.

wars: edytuj posty!
Daimonion napisał(a):Gówno prawda.Wstydze sie tego ze wiadro to polski zespół. wsydem i hanbą jest słuchanie go i pisanie o tym na forum. kiedys mój kumpel powiedział ze idzie na blitzkrieg dlatego ze wszystkie kapele grające na tym koncercie sa lepsze od wiadera. a ja na tym koncercie z wiadera wyszedłem

Wiem, ze Vader nie jest az tak zajebisty jak Twoje Plague, ale nie dramatyzuj. To, mimo wszystko, jedna z najwazniejszych kapel w historii polskiego metalu i chociazby za samo UI szacun sie im nalezy.

A przedkladanie HE nad V, to juz totalna padaka i dowod na to, ze Twoj zmysl sluchu ulegl powaznemu uszkodzeniu. Prawdopodobnie w trakcie sluchania wlasnych, bluznierczych hitow zreszta.

PS> Masz blad ortograficzny w podpisie, buntowniku.
Dżemik napisał(a):
Daimonion napisał(a):Gówno prawda.Wstydze sie tego ze wiadro to polski zespół. wsydem i hanbą jest słuchanie go i pisanie o tym na forum. kiedys mój kumpel powiedział ze idzie na blitzkrieg dlatego ze wszystkie kapele grające na tym koncercie sa lepsze od wiadera. a ja na tym koncercie z wiadera wyszedłem

Wiem, ze Vader nie jest az tak zajebisty jak Twoje Plague, ale nie dramatyzuj. To, mimo wszystko, jedna z najwazniejszych kapel w historii polskiego metalu i chociazby za samo UI szacun sie im nalezy.

A przedkladanie HE nad V, to juz totalna padaka i dowod na to, ze Twoj zmysl sluchu ulegl powaznemu uszkodzeniu. Prawdopodobnie w trakcie sluchania wlasnych, bluznierczych hitow zreszta.

PS> Masz blad ortograficzny w podpisie, buntowniku.
Mój słuch jest dobry, a muza niekoniecznie blużniercza. zapierdol jest moze ale jest tez klimat i zwolnienie kiedy ma byc. I moze zasługuje na szacunek ale niestety ja niemoge sam siebie do tego przekonac. a HE to wielki zespól ale nie o speed chodzi. nietylko tego oczekuje od ekstremalnej muzyki. ale maja to cos czego niema wiader. a błędy każdemu sie zdazają.

Buntownicza postawa, nie ma co. Kumpel pewnie jeszcze Ci powiedział, że "Nymfetamyn" to progresywny, symfoniczny DM. Jak by nie było ten post jest bardzo "bluźnierczy" tudzież "fachowy".

kosmo napisał(a):A ja lubie Vadera za to ze nie robia tak jak inni i nie graja jakiejs sieczki bezmyslnej tylko muzyke rytmicznA

Co to znaczy wg Ciebie "rytmiczna" ?

Daimonion napisał(a):Nie no sory ale wiadro kopa niema. Kiedys w gazecie przeczytałem ze wiadro to zespół hardrockowy. i wiesz co ja bym jeszcze dodał pop hardrockowy.i pierdolisz mowiac ze inne kapele graja tylko sieczke. wsłuchaj sie w taki hate etrnal-kazda ich płyta jest zajebiscie szybka i kazda inna . tylko wsłuchaj sie a nie wyłączaj po pierwszym kawałku. chyba ze jest dla ciebie zbyt intensywnie to wtedy niepotrzbnie zawracam sobie tobą głowe.

Przywołując na porównanie zespół Hate Eternal przypinasz sobie brochę lamusa na wielką skalę. Między V. a HE. jest tyle analogii co grzybów w zupie pomidorowej.

Daimonion napisał(a):wiadro nie wymiata.są słbi, są ciency i przewidywalni. a są kawałki, które szybkie nie są a wymiatają. ale wiadro do nich nienalezy

Przeczytaj dokładnie co napisałeś. Co do ich "grubości", to ich zaplecze muzyczne jak widać starcza, aby solidnie kopać. Po prostu bije od Ciebie niechęć do tej kapeli i nie potrafisz obiektywnie spojrzeć na sprawę.

Daimonion napisał(a):Mój słuch jest dobry

To chyba miała być poważna dyskusja.

Daimonion napisał(a):HE to wielki zespól ale nie o speed chodzi. nietylko tego oczekuje od ekstremalnej muzyki. ale maja to cos czego niema wiader

Bo to coś innego ? Koleś kończ już, bo plagę roznosisz. Śmiechu.
http://www.stodola.pl/klub/?show=405

Vader średnio lubię ale...ONSLAUGHT!!!Jadę na bank!
mam do sprzedania plytke ich "Future of the Past", chce ktos kupic Laughing ?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25