yuri_san napisał(a):bardzo mi sie podba ich muzyka zrobiła na mnie wrażenie , brzmienie strasznie siekowate czyli wielka mieszanka! ostra muza troche jak behemoth ale luie takie wiec to tez mi sie podoba
ludzie, litości....
yuri_san napisał(a):bardzo mi sie podba ich muzyka zrobiła na mnie wrażenie , brzmienie strasznie siekowate czyli wielka mieszanka! ostra muza troche jak behemoth ale luie takie wiec to tez mi sie podoba
to żart? powiedz że to żart!!!
Ej gajs, musimy zachować spokój... ...to BOT...
albo dziecko neostrady or kinder
Mam respect do Vadera to wkońcu jedne z moich pierwszych Metalowych zespołów
dokładnie to samo pomyślałem

Roman wez se idz posluchaj I adapt a nie wypowiadaj sie o chujowych kapelach
kurwa kennedy tera to u mnie beatlesi i bill whiters leci, wiec nie ma bata
Przydałby się jakiś auto-banowacz na forum. Po założeniu konta gdzie nick zawierałby odpowiednie znaki (jak chociażby six-six-six) delikwent "na dzień dobry" dostawałby bana

- nie żadna tam blokada na ciąg znaków uniemożliwiająca dodanie Ich do nicku tylko od razu ban

. Zachowalibyśmy dzięki temu sporo krwi.
A jaka wg was jest ich najlepsza płyta??

Jonny666 napisał(a):A jaka wg was jest ich najlepsza płyta?? :wink:
Niema!!!!!!!!!!!!!!!
właśnie że jest, i to jest Art of War... Nie
znasz się
bezsprzecznie najlepsza, mogłem jej słuchać pzrez cały tydzień w kółko.
Daimonion napisał(a):Jonny666 napisał(a):A jaka wg was jest ich najlepsza płyta?? 
Niema!!!!!!!!!!!!!!!
pierdolisz kolego mnie tam kopara opda po ultimate incantation... a jesli nie ma to huj ci w dupe.. morbid ANGEL !!!!!
Daimonion napisał(a):Jonny666 napisał(a):A jaka wg was jest ich najlepsza płyta?? 
Niema!!!!!!!!!!!!!!!
pierdolisz kolego mnie tam kopara opda po ultimate incantation... a jesli nie ma to huj ci w dupe.. morbid ANGEL !!!!!