Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Vader
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
KISIEL napisał(a):Czytałem jakiś wywiad z Peterem, w którym powiedział, że IiR/B będzie w stylu This Is The War... Zniesmaczyło mnie to szczerze mówiąc. Moim zdaniem Litany, a wcześniej De Profundis TO były DOBRE płyty, bez specjalnego udźiwniania i zbędnych klawiszy...

Dziwne, bo odnioslem wrazenie, ze TIW byl wlasnie swietnym powrotem do, moze nie Litany, ale rownie dobrego Revelations z cala pewnoscia. Ile tam jest klawiszy? Jeno na samiuskim poczatku utworu. To tylko 'spojnik' wlasciwego kawalka z intrem. Potem jest juz tylko ladna sieka.

fetus napisał(a):kupować nie trzeba ale warto odnotować fakt ze do black hehe to the blind wydali jeszcze płytke z coverami zdaje sie oraz An Act Of Darkness/ I.F.Y i jeszcze wyszło Reborn In Chaos. To były ciekawe czasy.

No dobra, niech ci bedzie. Vader to komercyjne swinie. Smile Ale i tak graja swietny death metal.
Sorry za literowke przy BTTB. ;]
Nie chcę być czepliwy, ale klawisze są jeszcze bodaj na "Banners On The Wind". Moim zdaniem nawet brzmienie samej płyty jest trochę za nowe/plastykowe ;/. Jak dla mnie, to mogliby zostać przy konwencji TB - nie było najgorsze...
Dżemik napisał(a):
KISIEL napisał(a):Czytałem jakiś wywiad z Peterem, w którym powiedział, że IiR/B będzie w stylu This Is The War... Zniesmaczyło mnie to szczerze mówiąc. Moim zdaniem Litany, a wcześniej De Profundis TO były DOBRE płyty, bez specjalnego udźiwniania i zbędnych klawiszy...

Dziwne, bo odnioslem wrazenie, ze TIW byl wlasnie swietnym powrotem do, moze nie Litany, ale rownie dobrego Revelations z cala pewnoscia. Ile tam jest klawiszy? Jeno na samiuskim poczatku utworu. To tylko 'spojnik' wlasciwego kawalka z intrem. Potem jest juz tylko ladna sieka.

fetus napisał(a):kupować nie trzeba ale warto odnotować fakt ze do black hehe to the blind wydali jeszcze płytke z coverami zdaje sie oraz An Act Of Darkness/ I.F.Y i jeszcze wyszło Reborn In Chaos. To były ciekawe czasy.

No dobra, niech ci bedzie. Vader to komercyjne swinie. Smile Ale i tak graja swietny death metal.
Sorry za literowke przy BTTB. ;]

komercyjne swinie nagrywają dla nuclear blast, vader nie jest i nie bedzie komercyjny aż tak źle nie jest przestań. grali świetny death metal to prawda 3 pierwsze LP plus ewentualnie Litany. boże daj kolejną dobrą płytę ale bez doca już nie będzie tej mocy.
Fakt, fakt, ale nie ma co rozpaczac. Daray to obok Infero najlepszy obecnie polski perkusista. Nie jest tak zle.
Dżemik napisał(a):Fakt, fakt, ale nie ma co rozpaczac. Daray to obok Infero najlepszy obecnie polski perkusista. Nie jest tak zle.
masz trochę racji le doc był nie tyle co najlepszy w polsce ale również za oceanami więc moje zmartwienie jest chyba zasadne?
Widze, ze chyba musieliby zatrudnic Hoglana by Cie zadowolic. Wink Szkoda Docenta, ale muzyka Viadra az tak bardzo na tym nie ucierpiala.
Vader - Impressions in Blood

[Obrazek: impressions-in-blood.jpg]

01. Between Day and Night
02. ShadowsFear
03. As Heavens Collide...
04. Helleluyah!!! (God is Dead)
05. Field of Heads
06. Predator
07. Warlords -> mp3
08. Red Code
09. Amongst the Ruins
10. They Live!!!
11. The Book

4 wrzesnia via Regain Records
Zapowiada się całkiem ciekawie, jak będzie kosztowac <40 zł to kupuję.Ten do posłuchania w empeczy przyzwoity, na dzien dobry mnie nie powalilł.
A mi sie podoba bardzo. Vader jednak powrocil do formy z Litany/Revelations. Niepotrzebnie tylko Piotrus drze morde na samym poczatku utworu, slabo to brzmi.
Wyglada na to, ze znowu bedzie to swietna, ale jednak zagrana na jedno kopyto plytka.
Plyta juz smiga po necie, wiec jezeli ktos nie potrafi wytrzymac do premiery moze juz sobie posluchac.
okłdka z dupy totalnej dupy wołowej...
Odezwał się ten , co lubi zaspermione oczodoły i niemowlęta zabijane tasakiem... Big Grin
KISIEL napisał(a):Odezwał się ten , co lubi zaspermione oczodoły i niemowlęta zabijane tasakiem... Big Grin
gdzie tam widzisz rzeznie? fajnie było na tej zielonej hehe jak jeszcze grali death metal.
"zielonej" que ?
^
o Ultimate Incantation pewnie chodzi Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25