Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Vader
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Kalin (male sprostowanie) - chyba nie zrozumiales, po ktorej stronie barykady stoi metallgirl Big Grin (a jesli to ja nie - poprawcie mnie)

a poza tym - moje zdanie na temat nu-metalowego slipa juz gdzies tu wyglaszalem, nie chce sie powtarzac. Chce tylko, zebysmy wrocili do tematu naszego kochanego(badz nie) Vader...proszeeee...bo zaraz jakis mod sie wchrzani i da blocka Laughing
Cesarzyk napisał(a):W temacie Vader a ci dyskutują o slipshit.

:?

Chyba jest od tego ospowiedni topic?
heh, docent właśnie wyleciał z zespołu :/ . Jak tak dalej pójdzie to o polskiej "chlubie" nikt już pamiętać nie bedzie ( nawet to i dobrze)...
ehhh.. lipa.
Ale w pamięci pozostaną mimo wszystko Tongue
z kad wiesz ze wylecial ja w to watpie i raczej wroci jak pokazesz mi dowod ze sprawdzonego zrodla to pogadamy
Krolik napisał(a):heh, docent właśnie wyleciał z zespołu :/

Slyszalem ze doc okazal sie dla lorda Pasemko za bardzo true z uwagi na to ze on za ostro cpal.
Księga gości na stronie Dies Irae : Imię i nazwisko lub nick: docent
IP: 195.82.162.237
Treść:
ZOMER: Bardzo mi przykro, ale nie będzie mnie na Blitzkrieg 3 ani na żadnym innym... chyba że z D.I. ... Pozdr Smile Przy okazji - dzięki wszystkim, którzy mieli ochotę oglądać D.I. na Metalmanii o tak idiotycznej porze Wink

Poza tym, mój kumpel , który zna się z Docem te rewelacje potwierdził...
Shit..Vader stracił jeden ze swoich najmocniejszych elementów :? Chociaż jeśli wezmą na stałe gościa z Vesanii nie powinno być aż tak tragicznie Wink
Krolik napisał(a):heh, docent właśnie wyleciał z zespołu :/ . Jak tak dalej pójdzie to o polskiej "chlubie" nikt już pamiętać nie bedzie ( nawet to i dobrze)...
na potwierdzenie słów Królika:
Doc nie jest już członkiem VADER! 21.03.2005

Po 17 latach współpracy VADER rozstał się z Doc'em. Decyzja o jego być, albo nie być zapadła w ubiegłym tygodniu, w gronie zespołu. Oto oświadczenie Petera - lidera zespołu:

"Od '88 roku razem budowaliśmy "Imperium Vader'a"...Talent Doc'a niewątpliwie mocno wpłynął na muzykę,a -co za tym idzie - na sukces grupy. Niestety gra w ZESPOLE to nie tylko i wyłącznie umiejętności - to przede wszystkim duże poświęcenie, wyrzeczenia...Historia Vader'a pokazała już wcześniej problemy z tym związane (Shambo, Simon). Doc mocno "walczył" ze swoimi słabostkami, które swego czasu przysporzyły nam wszystkim kłopotów. Wyszedł z tej trudnej walki nie do końca jednak zwycięsko... Przynajmniej próbował. Zespół na naszym etapie kariery to już nie tylko układ koleżeński - to całe nasze życie, to sprawa, w którą zaangażowanych jest armia ludzi, zarówno pracujących nad samą muzyką, wydawnictwami - jak i przede wszystkim - tych słuchających, przychodzących na koncerty, kupujących od lat płyty.... To ogromna odpowiedzialność, z której niewielu zdaje sobie sprawę. I tu - jednostka - nawet najbardziej utalentowana - skoro nie podąża za resztą, musi odejść... To w dużej mierze i decyzja samego Doc'a. My jako zespół stale się rozwijamy, idziemy wciąż do przodu. Byliśmy i będziemy!!! A Doc'entowi, jego Oli i nowo narodzonemu synkowi życzę powodzenia i DZIĘKUJĘ za lata wspólnie spędzone na scenach całego świata !!!"

Nowym perkusistą VADER jest Daray, który wspomaga zespół już od ponad roku, nagrał m.in. ostatni album "The Beast" i zagrał niezliczoną ilość koncertów.
A za co można Vadera nie lubić?
Za profesionalizm?
Za porfekcyjne czyste a za razem brutalne riffy?
Za to że godnie reprezentują Polske na całym Swiecie?

Ale macie ludzie pomysły. Moim zdaniem jak sie czegoś nie lubi to sie o tym nie gada i nie pieprzy bzdur!!
Jak tak dalej pójdzie to tu będzie dział o hip hopie.

Pozdrowienia!!
JAk Nie można lubić Vadera piękno samo w sobie (tak samo jak Behemoth i Acid Drinkers) 8) Surprised
Chłopie ile ty masz lat, żeby zadawać takie pytania??zreszta jest w chuj powodów, za które ktoś może nie lubieć Vadera, tak samo jak Behemotha, Acid Drinkers i od ciula innych kapel..
Kalin napisał(a):"Od '88 roku razem budowaliśmy "Imperium Vader'a"...Doc mocno "walczył" ze swoimi słabostkami. Wyszedł z tej trudnej walki nie do końca jednak zwycięsko... .

Tak, nie można lekceważyć potęgi Ciemnej Strony Mocy !
hegemon88 napisał(a):
Kalin napisał(a):"Od '88 roku razem budowaliśmy "Imperium Vader'a"...Doc mocno "walczył" ze swoimi słabostkami. Wyszedł z tej trudnej walki nie do końca jednak zwycięsko... .

Tak, nie można lekceważyć potęgi Ciemnej Strony Mocy !

Hiehie to się hegemonowi udało Big Grin Smile Choose the dark side Luke
Mam lat 15(rocznikowo) Laughing (i wypaczony umysł)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25