satan leviathan napisał(a):Impressions in Blood to najlepsza płyta od czasów De Profundis i chuj wam w dupe. Swojego nie potraficie docenić tylko pierdolilibyście jakie to fe i ble. Krótkimi słowami: chuj w dupe waszym zjebanym gustom.
http://www.metalreigns.com/reviews/286.html
Mówi za siebie.
Cie pojebało.Od czasu De Profundis Vader nie nagrał (i pewnie nie nagra..) niczego porządnego,a Impressions In Blood to chujnia,nawet nazwy kawałków są kretyńskie.
A jak na Observerze będzie 9, 9,5 lub 10 masz w pierdol, ok?
satan leviathan napisał(a):A jak na Observerze będzie 9, 9,5 lub 10 masz w pierdol, ok?
Ojh prosze ,nie bij mnie,tak sie ciebie boje
Zresztą trzeba być pedąłem,żeby sie sugerowac ocenami jakiegoś internetowego recenzenta-pozera z observera czy innego gówna.
Trzeba być pedałem żeby mieć misia w avatarze. A skoro w twojej mentalności recenzant z observera to pedał to szczerze współczuje ci, bo taki "pedał" potrafi docenić naszą Polska scene a nie w porownaniu do Ciebie - "Impressions In Blood jest chujowe bo ma zjebane tytuły i nie jest już takie trv jak De Profundis" .Do przedszkola idź zabawiać dzieciaki misiami, a sie nie wypowiadaj bynajmniej w temacie o vaderze bo zar dupe sciska takich pozerkow bez uzasadnien.
Flying Corpse napisał(a):satan leviathan napisał(a):Impressions in Blood to najlepsza płyta od czasów De Profundis i chuj wam w dupe. Swojego nie potraficie docenić tylko pierdolilibyście jakie to fe i ble. Krótkimi słowami: chuj w dupe waszym zjebanym gustom.
http://www.metalreigns.com/reviews/286.html
Mówi za siebie.
Cie pojebało.Od czasu De Profundis Vader nie nagrał (i pewnie nie nagra..) niczego porządnego,a Impressions In Blood to chujnia,nawet nazwy kawałków są kretyńskie.
aż taka hujnia to nie, hujnia była poprzednia misiu.
Ciekawy, naprawde ciekawy album...chlopaki bardzo milo zaskoczyli bo zenujacym "the beast". Wreszcie kompozycje maja ciekawa strukture, sa chwytliwe i zarazem bardzo brutalne...plus dla mausera za solowki, wreszcie jakos to brzmi...
Lekkim wyglupem sa te pseudofilharmonijne wstawki, majace niby dodawac patosu utworom... ostatecznie da sie przywyknac.
wreszcie wyszła oryginalan płytka, i coż miodnie graficznie, poza coverem ktory mi sie nie podoba. fajnie ze wyszli z dołka oby tak dalej.
Apropos dołka... "Płytki dołek" kapeli Hunter to był ulubiony utwór ś.p. Docenta. Właśnie. W sumie zachowaliśmy się skurwysyńsko troszkę, bo 19 sierpnia 2005 zmarł nasz WIELKI bębniarz i nikt nic nie przypomniał o rocznicy... Lepiej późno niż wcale... [*]
KISIEL napisał(a):Apropos dołka... "Płytki dołek" kapeli Hunter to był ulubiony utwór ś.p. Docenta. Właśnie. W sumie zachowaliśmy się skurwysyńsko troszkę, bo 19 sierpnia 2005 zmarł nasz WIELKI bębniarz i nikt nic nie przypomniał o rocznicy... Lepiej późno niż wcale... [*]
W Telekspresie była o Nim wzmianka na parę dni przed rocznicą, no więc parę osób (np.Ja) sobie przypomniało.
[*]
O kurwa ... widzialem wlasnie nowy teledysk i do tej pory czyszcze monitor ze sliny, ktora go zaplulem smiejac sie...zenada totalna i te rogi...zrzyna z behemoth, tyle, ze nieudolna.
p.s co to za pomysl, aby plyte promowal najgorszy na niej kawalek ??
Krolik napisał(a):O kurwa ... widzialem wlasnie nowy teledysk i do tej pory czyszcze monitor ze sliny, ktora go zaplulem smiejac sie...zenada totalna i te rogi...zrzyna z behemoth, tyle, ze nieudolna.
p.s co to za pomysl, aby plyte promowal najgorszy na niej kawalek ??
a mnie sie podoba, cieszmy sie że nie nakrecili obrazu do predatora.
Krolik napisał(a):Ciekawy, naprawde ciekawy album...chlopaki bardzo milo zaskoczyli bo zenujacym "the beast". Wreszcie kompozycje maja ciekawa strukture, sa chwytliwe i zarazem bardzo brutalne...plus dla mausera za solowki, wreszcie jakos to brzmi...
Lekkim wyglupem sa te pseudofilharmonijne wstawki, majace niby dodawac patosu utworom... ostatecznie da sie przywyknac.
Kocham Cię

Kurde...

Ten teledysk to niezły fajans...
na stronie wejdera cytat z newsa
"VADER wysoko na liście sprzedaży!
Nowy album VADER "Impressions In Blood" zadebiutował w rankingu sprzedaży płyt w Polsce na ósmej pozycji, co jak na zespół death metalowy jest niewiarygodnym osiągnięciem. Dla przykładu, nowy krążek AUDIOSLAVE znalazł się w tym rankingu na 24 miejscu."
co za pierdolenie...
na stronie wejdera cytat z newsa
"VADER wysoko na liście sprzedaży!
Nowy album VADER "Impressions In Blood" zadebiutował w rankingu sprzedaży płyt w Polsce na ósmej pozycji, co jak na zespół death metalowy jest niewiarygodnym osiągnięciem. Dla przykładu, nowy krążek AUDIOSLAVE znalazł się w tym rankingu na 24 miejscu."
co za pierdolenie...