Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Vader
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
czy ja wiem... wolałbym Revelation
kurwa czy wszystkie dzieci specjalnej troski maja 666 w nickach?!
Nie gadaj, bo jeden ma 667 Laughing
Jonny666 napisał(a):czy ja wiem... wolałbym Revelation
revelation to akurat początek upadku po mydło a pozniej pałuczili wjescie bestii oczywiscie w odbyt
Jonny666 napisał(a):właśnie że jest, i to jest Art of War... Nie
znasz się

BUAAAAAAAAAHAHAHAHAAAAAAAAH. Hehehe. Hehe... hehe ? Crying or Very Sad

P.S. ROTFL
Ja wiem swoje...mi się podoba Laughing

a przy okazji, sam jesteś dziecko XdkyX

Tom: edytuj posty
Ghost_82 napisał(a):Nie gadaj, bo jeden ma 667

Co,co,co?Że co? Smile

A Vader można posłuchać i na koncert iść.Ale żeby płytke kupować to raczej nie hehe.Wolę inne zespoły a ten akurat mnie nudzi.Takie pitu-pitu.
Jonny666 napisał(a):Ja wiem swoje...mi się podoba Laughing

a przy okazji, sam jesteś dziecko XdkyX

Tom: edytuj posty

te szatan zapomniales dodac goatfuck, spermbath i unholy death abomination destroyer do swojego nicka, wtedy juz bez zadnych watpliwosci mozna by bylo stwierdzic ze masz maksymalnie 9 lat, a przy wersji skroconej trzeba chwile sie zastanowic
zapodaje od czasu do czasu nowego vadera i teraz wymysliłem że dośc często znaczy zaczyna dobrze wchodzić - czasem trza dać szanse sztuce.
Dobra,przyznam sie że i mnie nowy wejder powoli bo powoli ,ale jednak zaczyna wchodzić.
Nie można nie lubieć Vadera Smile Przecież to jest legenda death metalu i chyba najbardziej znany polski zespół za granicą Big Grin
Zapewniam Cię, że można ich, jak to mówisz, "nie lubieć".
dzony1990 napisał(a):Przecież to jest legenda death metalu

Bez przesady...
dzony1990 napisał(a):Nie można nie lubieć Vadera Smile Przecież to jest legenda death metalu i chyba najbardziej znany polski zespół za granicą Big Grin
Mozna nie lubieć za to co robili po De Profundis (chociaż Black To The Blind,jeszcze ujdzie,mimo,ze to poczatek 'nowego' vadera)
dzony1990 napisał(a):Nie można nie lubieć Vadera Smile Przecież to jest legenda death metalu i chyba najbardziej znany polski zespół za granicą Big Grin

Ich toje też za granicąjest znane ...

A ogólnie kiedyslubiłem teraz wisi mi ich granie bo prawie death metalu nie słucham ,po za kilkoma wyjątkami.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25