W jakich gazetach? Mozesz rozwinac swa mysl? Sorry ale ja nie jestem na czasie ostatnio..
MÓwie, że chłopak wziął swa opinie z jakiejs gazety zapewne. Bo juz się w niektórych spotkałem z opinia jokoby Vader mial być thrashem..
Królik ma racje, ostatnio tak piszą w gazetach, sam sie spotkałem z tym kilka razy, najcześciej w poczatkach wywiadów...
Polskie dziennikarstwo chyli sie ku upadkowi.. =/
jebac tego dziennikarza!
mi sie podoba kawalek ktory mozna sciagnac z official - dark transmission, wypas!
W porownaniu z Wings to dno i wodorosty.. Taak.. Wings to chyba najlepszy utwor Viadra.. =]
a ja jutro ide na wojne (Blizkrieg) i załoze sie ze bedzie ciekawie. A co do tego czy vader nagrał thrash ?? to jakby niepatrzec to ta nowa płyta napewno tak deathowa niejest czyli w skali vadera to jaknajbardziej wg mnie Bestie monze nazwac THRASHEM.
Za co lubie Vadera??
Chociażby za wczorajszy koncert (Blitzkrieg II) w Akademii. Wszyscy się świetnie bawili, Vader po prostu dał czadu, że aż CZACHA DYMI ! 8)
Warszawski Blitzkrieg też był świetny. Chodziłem po nim głuchy i połamany przez dwa dni. Pokazali na co ich stać (tylko trochę za krótko grali jak na mój gust).
z nowym perkusista nie? jak sie sprawowal?
Daray jest świetny... wnosi dużo melodyjności do perkusji. Ale i tak wolę Docenta (chociaż nie miałem okazji zobaczyć jak gra na żywo)
Hehe, ja mialem okazje zobaczyc Docenta na zywo nie raz i to nie tylko na samym koncercie. Pamietam jak na Blitzkriegu I, mniej wiecej godzine przed wystepem Vadera, prawie sie nie wypieprzyl na glebe, kiedy podszedlem z nim pogadac

Byl koles totalnie zapruty...

A u nas we Wrocku blitzkrieg II sie szykuje na srode.....
u nas w Rzeszowie był 6.10 i było zajebiście (chodzi o Blitzkrieg II)
A ja byłem na Blikzkrieg I i II(oba w Krakowie Extreme)
W tym roku było o wiele lepiej.Lepszy set no i zagrali o wiele dłużej.Novy nawet się ruszył zeby rozgrzać publike.
Ale to co zrobiło CETI walneło mna o ziemie.
Kupczyk rulez