Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Jako ze pan Kel "Goreja Wici" Thuz na tym forum nie odwazyl sie uczynic tego co na Gondolinie, w zwiazku z tym robie to za niego

http://gondolin.aplus.pl/gondolin/viewtopic.php?t=3069
Cytat:wielu fanów mojego pogańskiego głosu

Laughing
BUAAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA

Widzieliście wideo? BAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA

Edit: A to tak, żeby wszystkich zainteresowanych przekonać że Kelthuz nie wali konia myśląc o swojej osobie: http://www.metalheart.pl/phpBB2/viewtopi...d877e35397
Do porównania z tematem podanym kilka postów wyżej.
Cytat: Przeciez to wlasnie w moim glosie zawarta jest odwieczna Prawda Kurhanów. Albo się akceptuje ten głos i Prawdę Kurhanów, albo przyznaje się do bycia wspakulturowcem. Właśnie się przyznałeś.
[Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif][Obrazek: rotfl3sy.gif]
Kiedy bedzie mozna kupic koszulki Warrahy?
Były przecież, z okładką "Nadchodzi lechitów czas", za jedyne 50 zeta Big Grin
Tomash napisał(a):Były przecież, z okładką "Nadchodzi lechitów czas", za jedyne 50 zeta Big Grin

Oł jea. Ale ja chce z ta nowa okladka, rozowa Big Grin
Książę 2 napisał(a):Edit: A to tak, żeby wszystkich zainteresowanych przekonać że Kelthuz nie wali konia myśląc o swojej osobie

przecież nigdy nie ukrywałem , że jestem zajebistym egocentrycznym narcyzem. Gdyż w przeciwieństwie do was MAM POWÓD Angry
mnie Warraha kojarzy się z utworem Mortiisa z albumu "The Stargate" - chodzi mi o "Spirit of Conquest/ The Warfare". chyba tylko tak wyjątkowo mnie się kojarzy...[;
Stalowego Mściciela (new mix) ktoś już słyszał?
Bylo w ostatnim 30 Ton.
KelThuz napisał(a):Stalowego Mściciela (new mix) ktoś już słyszał?
Sława! Jak zwykle utwor buduje genialny klimat. Musze przyznac, ze od Dziedzictwa Arjow, Warraha stala sie zdecydowanie ciekawsza muzycznie (pewnie glownie dlatego, ze jest mniej falszow)
Rumian napisał(a):
Sława! Jak zwykle utwor buduje genialny klimat. Musze przyznac, ze od Dziedzictwa Arjow, Warraha stala sie zdecydowanie ciekawsza muzycznie (pewnie glownie dlatego, ze jest mniej falszow)

Dziedzictwo Arjów - napisane na początku 2002, Stalowy Mściciel - pod koniec 2002. Dobry rok, widać hehe
KelThuz napisał(a):
Rumian napisał(a):

Dziedzictwo Arjów - napisane na początku 2002, Stalowy Mściciel - pod koniec 2002. Dobry rok, widać hehe
Wink :? ale przeciez opublikowales to dopiero w 2006 - czemu wiec az 4 lata od napisania utwory te zostaly udostepnione? Wink
Rumian napisał(a):Wink :? ale przeciez opublikowales to dopiero w 2006 - czemu wiec az 4 lata od napisania utwory te zostaly udostepnione? Wink

no najpierw musialem zrobic porzadny miks tych kawalkow, a nie mialem dobrych brzmien sampli (nie mowie ze teraz te brzmienia są zajebiste). Stalowy Msciciel byl w calkiem niezlej wersji na "...Z Ziemi Zelaza", ale ostatnio stwierdzilem, ze moge go zrobic naprawde tak, jak na to zasluguje - i voila.
niebawem powinny sie pojawic jeszcze dwa nowe kawalki, wiec badzcie czujni Tongue
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37