BUAAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
Widzieliście wideo? BAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA
Edit: A to tak, żeby wszystkich zainteresowanych przekonać że Kelthuz nie wali konia myśląc o swojej osobie:
http://www.metalheart.pl/phpBB2/viewtopi...d877e35397
Do porównania z tematem podanym kilka postów wyżej.
Kiedy bedzie mozna kupic koszulki Warrahy?
Były przecież, z okładką "Nadchodzi lechitów czas", za jedyne 50 zeta

Tomash napisał(a):Były przecież, z okładką "Nadchodzi lechitów czas", za jedyne 50 zeta 
Oł jea. Ale ja chce z ta nowa okladka, rozowa

Książę 2 napisał(a):Edit: A to tak, żeby wszystkich zainteresowanych przekonać że Kelthuz nie wali konia myśląc o swojej osobie
przecież nigdy nie ukrywałem , że jestem zajebistym egocentrycznym narcyzem. Gdyż w przeciwieństwie do was MAM POWÓD

mnie Warraha kojarzy się z utworem Mortiisa z albumu "The Stargate" - chodzi mi o "Spirit of Conquest/ The Warfare". chyba tylko tak wyjątkowo mnie się kojarzy...[;
KelThuz napisał(a):Stalowego Mściciela (new mix) ktoś już słyszał?
Sława! Jak zwykle utwor buduje genialny klimat. Musze przyznac, ze od Dziedzictwa Arjow, Warraha stala sie zdecydowanie ciekawsza muzycznie (pewnie glownie dlatego, ze jest mniej falszow)
Rumian napisał(a):KelThuz napisał(a):Stalowego Mściciela (new mix) ktoś już słyszał?
Sława! Jak zwykle utwor buduje genialny klimat. Musze przyznac, ze od Dziedzictwa Arjow, Warraha stala sie zdecydowanie ciekawsza muzycznie (pewnie glownie dlatego, ze jest mniej falszow)
Dziedzictwo Arjów - napisane na początku 2002, Stalowy Mściciel - pod koniec 2002. Dobry rok, widać hehe
KelThuz napisał(a):Rumian napisał(a):KelThuz napisał(a):Stalowego Mściciela (new mix) ktoś już słyszał?
Dziedzictwo Arjów - napisane na początku 2002, Stalowy Mściciel - pod koniec 2002. Dobry rok, widać hehe

:? ale przeciez opublikowales to dopiero w 2006 - czemu wiec az 4 lata od napisania utwory te zostaly udostepnione?

Rumian napisał(a):
:? ale przeciez opublikowales to dopiero w 2006 - czemu wiec az 4 lata od napisania utwory te zostaly udostepnione? 
no najpierw musialem zrobic porzadny miks tych kawalkow, a nie mialem dobrych brzmien sampli (nie mowie ze teraz te brzmienia są zajebiste). Stalowy Msciciel byl w calkiem niezlej wersji na "...Z Ziemi Zelaza", ale ostatnio stwierdzilem, ze moge go zrobic naprawde tak, jak na to zasluguje - i voila.
niebawem powinny sie pojawic jeszcze dwa nowe kawalki, wiec badzcie czujni