Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
-Rene- napisał(a):Nie wiem czy może być, bo nie wiem jak się z tym czujesz. Jeśli ci lepiej to powtarzaj to jako mantrę do lustra, niedojebane dziecię Pierduna.

wiesz, że nikt cię nie lubi?
Książę 2 napisał(a):Wybacz Danzig, ja nie chciałem ci tego zrobić. To wszystko przez to że się tak spinam.
żeby mi to było ostatni raz !
KelThuz napisał(a):wiesz, że nikt cię nie lubi?
Ojej...
no, a teraz wracaj pod schody, obciągać temu wielkiemu czarnuchowi, którego hoduję.
Hodujesz pod schodami murzyna żeby mu obciągać pałe, no no. Teraz w końcu wiem jak uzyskujesz odpowiednią barwę głosu. Szlag, a ja zawsze myślałam, że podczas nagrań ktoś ci pomaga jadąc od tylca.
oo Kelthuz...

śpiewamy twoje kawałki na fizyce Tongue
pozdro
Zapewne już to mówiłem,ale chętnie się przypomnę co by sprowadzić dyskusję na właściwe tory - ,,Warraha" i ,,Kel'Thuz" to zdecydowanie NAJLEPSZE klawiszowe projekty jakie wydała nasza skatoliczona ziemia(dziedzictwo Bal Sagoth,nie inaczej!!),a ostatnie demo Sorcerer to NAJLEPSZY i najbardziej true polski HM,będący gwozdziem do trumny dla nazareńskiego obszczymurka i takich gówien jak Chainsaw,Hunter,No-mads,Mayharyon....(wymieniac mozna bez konca).No ale żeby dostrzec te oczywiste dla nadludzi prawdy trzeba przede wszystkim CZAIĆ JEBANY TRVE KVLT!!!
Necro Desecrator napisał(a):No-mads
E,ale to jest thrash a nie gowniane heavy metalowe popierdolki typu hunter.
Krzychun napisał(a):
E,ale to jest thrash a nie gowniane heavy metalowe popierdolki typu hunter.

Tak samo zajebisty jak Horrorscope czy jeszcze bardziej? Bo jak wiadomo, jest to duzo lepszy zespół niż przereklamowany Behemoth(w ktorym gra jebanywdupeprzezswojegostaregobeztalenciepoprostumusiekurwaudało,niejestemwcalezazdrosnympolaczkiem, Nergal)a może nawet lepszy niż Slayer! Ot,co! W koncu wieś w ktorej mieszkamy rządzi sie swoimi prawami...
Necro Desecrator napisał(a):Tak samo zajebisty jak Horrorscope czy jeszcze bardziej?

hmm...Obu kapel po jednym kawałku słyszalem to sie nie wypowiem,ale napewno lepsze niz hunter etc.
Necro Desecrator napisał(a):a może nawet lepszy niż Slayer!
Pewnie

jakby byli z USA to byś się nad nimi spuszczał
Jeśli ktos twierdzi ze popierdy Sorcerera są lepsze niż The No-Mads czy nawet Horrorscope ,przyznaje sie automatycznie do tego ma zjebany gust.Amen.
Albo jest po prostu marnym prowokatorem.
R_amze_S napisał(a):Jeśli ktos twierdzi ze popierdy Sorcerera są lepsze niż The No-Mads czy nawet Horrorscope ,przyznaje sie automatycznie do tego ma zjebany gust.Amen.

Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
R_amze_S napisał(a):Jeśli ktos twierdzi ze popierdy Sorcerera są lepsze niż The No-Mads czy nawet Horrorscope ,przyznaje sie automatycznie do tego ma zjebany gust.Amen.

te "popierdy" jakby nie było - są zdecydowanie bardziej oryginalne i wyraziste, niż 100 płyt Horrorscope, których jeszcze nie nagrali. Ale przecież zachwycanie się siódmą wodą po kisielu w tym kraju nadal ma się dobrze, podobnie jak jej pędzenie.
Dlatego w Polsce nigdy nie powstanie większa ilość kapel metalowych na miarę XXI w., głównie z powodu zakutych łbów słuchaczy jak i wykonawców.
KelThuz napisał(a):te "popierdy" jakby nie było - są zdecydowanie bardziej oryginalne i wyraziste, niż 100 płyt Horrorscope, których jeszcze nie nagrali
Moze i tak,w sumie sam nie zaliczam sie do jakichś zagorzałych wielbicieli tego zespolu (znaczy sie hororskopa) , jednak cała ta "wyrazistośc" i "oryginalnośc" idzie sie jebać z powodu marnego wokalu,ot co.
KelThuz napisał(a):Dlatego w Polsce nigdy nie powstanie większa ilość kapel metalowych na miarę XXI w., głównie z powodu zakutych łbów słuchaczy jak i wykonawców.
Rozumiem,ze jedynym wykonawcą o "niezakutym łbie" w tym kraju jest Wszebąd?:>
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37