Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
mal napisał(a):A oto moja propozycja:
[Obrazek: untitled16av.th.jpg]
w czym Ty takie rzeczy robisz?
Kraftwerk? Zastanawiające... Surprised

Photoshop cs.
Mal, to jest świetne, może rzeczywiście nie do końca aryjski jest ten projekt, ale nadal doskonały!
Pierwotna okładka po zmianach dokonanych przez Hegemona tez prezentuje się całkiem nieźle. A Arial to rzeczywiście najbardziej aryjska czcionka ze wszystkich! Smile
mal napisał(a):Kraftwerk? Zastanawiające... Surprised

Photoshop cs.

Mówiłem o logach na poprzedzających Twoj projektach. Na Twoim logo jest jak najbardziej w porzo
Dwa pierwsze kawalki spoko,chyba najbardziej kojarza sie z dokonaniami Varga na plycie "Daudi Baldrs".Co do dwoch pozostalych kawalkow,to hmm wokal beznadziejny, momentami wrecz smieszy, podczas ich sluchania mam takie glupie skojarzenie jakbym sluchal sciezki dzwiekowej z gumisiow czy innej bajeczki rozgrywajacej sie w sredniowieczu.Mowiac w skrocie, nagrywaj instrumentalne kawalki bo falszujesz straszliwie.
mal, fajnie zrobione bardzo tyle ze nie mam pojecia co to jest i jak sie z arjami ma .mi to wyglada na marchewki w wydrazonym pniu Tongue
hegemon88 napisał(a):[

Mi tam sie wydaje ze w ramach walki rasowej powinno uzywac sie tylko czcionki Arial ktora jest najbardziej aryjska.

Nie inaczej!

A mi się wydaje że zajebałeś ten tekst z Sieg hail szatan.

Nie inaczej!

Laughing
Teksty są zbiorowa własnością Trve Wspólnoty Aryjskiego Szatana i jako takie nie mogą być 'kradzione'.
UUUUUAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHHAHA
Najpierw ta pogańska różowa okładka, potem ta brunatna potem ta muza...
BAHAHAHAHAH chujnia maksymalna już po prostu, a to wycie... No ale czego można się było spodziewać po takim oszołomie. Myślę, że aktualna okładka oddaje przesłanie płyty - wygląda to jak aryjski odbyt z resztkami jeszcze skwarek, który zostanie za chwilkę spenetrowany przez jego wyssaną z szamba dumę.
SIła Słowian, Sława, wojna... bahahaha
Walcz, chłopie walcz, mam nadzieję że w którejś rundzie natkniesz się na mnie.
Książę 2 napisał(a):UUUUUAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHHAHA
Najpierw ta pogańska różowa okładka, potem ta brunatna potem ta muza...
BAHAHAHAHAH chujnia maksymalna już po prostu, a to wycie... No ale czego można się było spodziewać po takim oszołomie. Myślę, że aktualna okładka oddaje przesłanie płyty - wygląda to jak aryjski odbyt z resztkami jeszcze skwarek, który zostanie za chwilkę spenetrowany przez jego wyssaną z szamba dumę.
SIła Słowian, Sława, wojna... bahahaha
Walcz, chłopie walcz, mam nadzieję że w którejś rundzie natkniesz się na mnie.

Hmm... widze ze kolejna osoba podziela moje zdanie. To sie nazywa wejscie na forum Laughing
nie wejscie, a powrot Wink
Nie rozumiecie potęgi i splendoru stali, zaorajcie sie najlepiej :]
Tomash napisał(a):Nie rozumiecie potęgi i splendoru stali, zaorajcie sie najlepiej :]

zapomniales dodac ze jestesmy spedalonymi kurwiami.
XdkyX napisał(a):
Tomash napisał(a):Nie rozumiecie potęgi i splendoru stali, zaorajcie sie najlepiej :]

zapomniales dodac ze jestesmy spedalonymi kurwiami.

lewackimi spedalonymikurwiami chciałeś napisać Angry
i wyznawcami judochrystianizmu niegodnymi przebywac na ziemi naszych przodkow
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37