IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a ja moge zostac?
masz nos jak klamka od zakrystii wiec spierdalaj
kurwa bo zaraz tu wrzuce twoje zdjecie ze studniowki, to na ktorym wszystko ci zwisa i powiewa
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwa bo zaraz tu wrzuce twoje zdjecie ze studniowki, to na ktorym wszystko ci zwisa i powiewa
takimi tekstami nie sprawisz ze bedziesz znowu mile widziany w domu rodziny T =;
XdkyX napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwa bo zaraz tu wrzuce twoje zdjecie ze studniowki, to na ktorym wszystko ci zwisa i powiewa
takimi tekstami nie sprawisz ze bedziesz znowu mile widziany w domu rodziny T =;
Piotrowicz napisał(a):n1 cpon
Shema Israel Adonai Elohenu Adonai Ehad
Conan był słowiańskim królem
Conan był Królem i wodzem wielu plemion. Ruchał też czarnoskórą przodkinię twojej starej w dżunglach południowej Stygii.
no nie wierżę, że ominąłem ten post na tak długo.
KelThuz napisał(a):Conan był Królem i wodzem wielu plemion. Ruchał też czarnoskórą przodkinię twojej starej w dżunglach południowej Stygii.
ZAjebiscie! Jestem potomkiem Conana!
Przynajmniej nikt w mojej linii nie był sługą żydowskiego nomada (Szalom bracia!), jak całe pokolenia twoich pradziadów
od kiedy aryjscy władcy hiperborejskich stepów, moi bezpośredni przodkowie, mają coś z żyda? jest raczej na odwrót.
czyli Żydzi mają coś z władcow hiperborejskich stepow, twoich bezpośrednich przodków?