Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
^ Spokojnie, jeszcze tylko pół roku, a dostaniesz odpowiedź Smile
Wiec słuchasz GG Allina.
To dobrze.Zdziwiłbym sie wielce,gdyby taki Książe nie słuchał.
Zoltan napisał(a):Spokojnie, jeszcze tylko pół roku, a dostaniesz odpowiedź Smile
ja nie vomitor
nie offtopujcie
milcz ciulozo z podstawowymi brakami w dziedzinie umiejętności czytania ze zrozumieniem
Albo idź wpierdalać kebaby.
Książę napisał(a):Albo jakbyś miała nasłać na mnie swoich kumpli jaskiniowców
nie znasz moich kumpli, po raz kolejny, spierdalaj. Argumenty masz zerowe.
I odpisz sobie, co Ci sie zywnie podoba, bo jakos niespecjalnie mnie to przejmuje.
Valhalla napisał(a):Argumenty masz zerowe
zawsze to lepiej
Necro Desecrator napisał(a):Zabawne, że jak Vomitor się wkurza praktycznie zaprzestaje używania składni ,,staropolskiej" - a mialo być to dla niego takie naturalne Laughing Laughing

Wkurza? Ja tutaj najspokojniej w świecie przeglądam sobie temat, i nie mogę wyjść z podziwu, z jaką pasją uczestnicy tej całej dyskusji, potrafią marnować swój cenny czas na produkowanie postów, w których najczęściej sami siebie dojeżdżają. Weźmy na ten przykład takiego IstnegoKurwaLachociąga - próbuje mi dopierdolić, wygrzebując jakąś wypowiedź swego "idola", sprzed stu lat, której nie miałem okazji czytać, i czego czynić mi się bynajmniej nie chce. Jak tu nie posądzać rzeczonego o to, że "bohaterowi" swemu, gdyby tylko mógł to nie tyle dupę, co dziurę w niej by wylizał? No ale mało tego, zaraz poniżej, jak na ironię, ów "idol" próbuje imputować mi grzebanie w przeszłości, oraz włącza kolejną wersję programu bluzgator. Jakże tu poskąpić uśmiechu politowania? Słowem, nawet jeżeli nie byłoby mnie na tym forum przez tysiąc lat, wiele bym nie stracił - cały czas te same, nudne i przewidywalne zestawy zachowań. Ile razy można oglądać ten sam film, tudzież bawić się w tej samej, przeoranej już na prawo i lewo piaskownicy?
to wypierdalaj i nie wracaj
^^A Waść, to cennego czasu swego przypadkiem nie marnuje?
o kurwa vomitor jaki ty idiota jestes
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):to wypierdalaj i nie wracaj

chciałbyś

Necro Desecrator napisał(a):^^A Waść, to cennego czasu swego przypadkiem nie marnuje?

owszem, w tej chwili marnuję

raf667 napisał(a):o kurwa vomitor jaki ty idiota jestes

a twoja stara daje rumunom na dworcu
Hm, ide po piwo do lodówki i paluszki ( nie mam popcornu)
Uważaj, bo zaraz wpadnie "przyjaciel" IstnegoKurwa"ROMANTYKA" i posądzi Cię o to, że wspierasz mnie niczym spartański żołnierz.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37