Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
KelThuz napisał(a):dla ciebie może siostry zrobią wyjątek i puszczą

a czemu na last.fm jednym z głównych tagów na stronie Warrahy jest "gay"?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):te kelthuz jaka ksiazke czytales w sylwestra?

8/10 Mr. Green
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):te kelthuz jaka ksiazke czytales w sylwestra?

aż tak dobrego wzroku nie mam, bym mógł podczytywać zza ramion twojej starej, gdy penetruję ją analnie z tyłu. Myślę, że usatysfakcjonowałem twoją ciekawość. A teraz wykonaj rozkazy Necro Desecratora.
Moja ciekawosc usatysfakjonowalby widok ciebie spierdalajacego przed kazdym, ktory na zywo chcialby ci przypierdolic, bo szczerze watpie czy do kogokolwiek bys wyskoczyl. A jesli juz mam poslugiwac sie twoja retoryka - rozkazy to wykonuje twoja stara, kiedy kaze jej warowac i podawac lape. Poza tym odpowiedz na pytanie

Tomash napisał(a):czemu na last.fm jednym z głównych tagów na stronie Warrahy jest "gay"?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Poza tym odpowiedz na pytanie

Tomash napisał(a):czemu na last.fm jednym z głównych tagów na stronie Warrahy jest "gay"?

No to jest info dla was, ze tez mozecie smiało tego posłuchać
W takim razie pozostaje wam pogratulować za wybranie tak konkretnej kategorii odbiorców. Właściwie to wszystko tłumaczy, czyli min. wasze awatary, skóry itp. itd.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Moja ciekawosc usatysfakjonowalby widok ciebie spierdalajacego przed kazdym, ktory na zywo chcialby ci przypierdolic, bo szczerze watpie czy do kogokolwiek bys wyskoczyl.

ależ ja na żywo nie muszę do nikogo wyskakiwać, bo wszyscy automatycznie klękają do bata. spotkasz, to się przekonasz. nie zapomnij zabrać ochraniaczy na kolana, bo będziesz inaczej rzygał krwią z bólu.

Cytat:W takim razie pozostaje wam pogratulować za wybranie tak konkretnej kategorii odbiorców. Właściwie to wszystko tłumaczy, czyli min. wasze awatary, skóry itp. itd.

Zolti...jest taka kwestia:
[Obrazek: 72kqstf.jpg]
<zieeeew>
Wypowiadanie się za pomocą obrazków może i jest wymowne i łatwiejsze w odbiorze, ale w ten sposób autyzmu nie wyleczysz Tongue
szacun za Maxa Rockatańskiego. On leczył z autyzmu za pośrednictwem obrzyna, wpychanego w odbyt i odpalał naraz dwie lufy. To dlatego na twoją starą wołają "Lej po bombie" na kwadracie.
oba powyższe cienkie jak...
jankier napisał(a):oba powyższe cienkie jak...

tylko moje trzymaja poziom, he_he

uprzedzajac klethuza - twoje plecy trzymaja poziom, jak gniew topora albo inny mimosmrod wsadza ci gryf gitary w dupe

albo jakos tak
jankier napisał(a):oba powyższe cienkie jak...
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):[tylko moje trzymaja poziom, he_he
Zgodze się, ale staram się jak mogę przecież Smile Czego o panu Edypie nie można powiedzieć, który ma faze na nawijke ze starymi Confusedhock:
z calym szacunkiem do Was wszystkich ale kurwa przeginacie, ten temat to o warraha ma byc czy o waszych wydymanych czy tez nie, i chuj wie przez kogo, matkach na tylnych siedzeniach samochodow, kanapach, pod drzewem, w parku, czy na srodku stadionu olimpijskiego.
Pojebana jestem, bo Was generalnie wszystkich lubie, ale na niektore uposledzenia juz patrzec nie moge.
No ale to jest właśnie kwintesencja Khvlthv Warraha'y WAR ETERNAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spoko, ale trzeba na forum? Z tego tematu jest jeden wielki rozpiździel.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37