Necro Desecrator napisał(a):E tam....Razem z Wsze Bondem zbieramy fundusze na przewrót wojskowy - juz mamy kasę na skrzydlo od F16
Dorzuce wam gratis plasitkowy miecz od mojego dzieciaka.Razem z łukiem i tarczą.
Juz sie tym nie bawi a wam sie może przyda.
nie, ja swojemu dziecku nie wkładam w otwory w ciele plastyku
w ogole temat mozna usunac.
Cytat:w ogole temat mozna usunac.
chcesz zniszczyć ludziom zabawę ?
KelThuz napisał(a):nie, ja swojemu dziecku nie wkładam w otwory w ciele plastyku
Bo wkladasz je sobie sam w wiadomy otwór.
Kelthuz przyjedz kiedys z Kapela do Katowic,zrobimy sobie zlot

Krzychun napisał(a):Kelthuz przyjedz kiedys z Kapela do Katowic,zrobimy sobie zlot 
zorganizuj koncert, to się pojawimy hehe
A perkusiste juz macie??
Poza tym ja w Katowicach nikogo nie znam a w Jaworznie nie ma gdzie ,no i nikt by nie przyszedł.
Krzychun napisał(a):A perkusiste juz macie??
Poza tym ja w Katowicach nikogo nie znam a w Jaworznie nie ma gdzie ,no i nikt by nie przyszedł.
myślę, że przyszłoby 200 osób, jeśli plakaty wisiałyby 2 tygodnie przed imprezą w mnogich, widocznych miejscach.
Perkusista jest na koncerty, więc do dzieła.
200 to moze nie, ale przy biletach za 5 zeta + jakis znosny support to ze 150 luźno
Tomash napisał(a):200 to moze nie, ale przy biletach za 5 zeta + jakis znosny support to ze 150 luźno
bilety co najmniej 10 zeta. supportem może być Crystal Viper lub jakiś techno-thrash
Na koncert Warrahy ja bym przyszedł na pewno
i spiewalibysmy
chwaaaaaaalcie łonkiiii umaaaajooooonee,góóory doooooooolinyy zieliooooooone
Książę 2 napisał(a):Na koncert Warrahy ja bym przyszedł na pewno
dokładnie
KelThuz napisał(a):Tomash napisał(a):200 to moze nie, ale przy biletach za 5 zeta + jakis znosny support to ze 150 luźno
bilety co najmniej 10 zeta. supportem może być Crystal Viper lub jakiś techno-thrash
Obawiam sie ze to nie przejdzie.Nie za 10 zeta,skoro koncerty bardziej znanych Horrorscope, The No-Mads czy nawet Killjoya są tańsze.
Chociaż mogę sie mylić.
europejski poziom, to i europejskie ceny muszą być. ileż mozna grać charytatywnie?

ale przeca, Horrorscope, The No-Mads i Killjoy są ze Śląska, to nie muszą sobie kosztów transportu odbijać.