Dopoki nie ustosunkujesz sie do tego, co napisalem 2 strony wczesniej, nie uslyszysz nic ode mnie oprocz "wypierdalaj"
Jakie tu czasami kretyńskie napinki odchodzą,to szok.
a jaki jestes vomit nudny, osz kurwa
V: NIC kurwa absolutnie nic KURWA nowego nie powiedział, nic kurwa nic

hock: Jeśli dla ciebie niektórzy ludzie na tym forum tak cię nudzą, raczej zastanów się czy sam sobie się nie znudziłeś:?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Dopoki nie ustosunkujesz sie do tego, co napisalem 2 strony wczesniej, nie uslyszysz nic ode mnie oprocz "wypierdalaj"
Już się ustosunkowałem, imć debilu. Na to, że niestety miało to miejsce na zbyt wysokim dla Ciebie poziomie, i niewiele zrozumiałeś, nic już nie poradzę. Zatem, wypierdalaj.
raf667 napisał(a):a jaki jestes vomit nudny, osz kurwa
no dobra, powiedziałeś - fajnie, teraz mozesz zdupcać, pa, pa
Zoltan napisał(a):V: NIC kurwa absolutnie nic KURWA nowego nie powiedział, nic kurwa nic
hock: Jeśli dla ciebie niektórzy ludzie na tym forum tak cię nudzą, raczej zastanów się czy sam sobie się nie znudziłeś:?
nie no, logika, jak i spójność wypowiedzi niewątpliwie niszczą
W sumie trochę zjebałem sprawę, za wcześnie zajrzałem tutaj, bo zapewne jeszcze kilku przyjemniaczków by się do listy dopisało. Co jeden to w ciekawszy sposób.
Dobranoc dzieci, i nie tęsknijcie za bardzo. Wkrótce was odwiedzę.
Vomitor napisał(a):.....
nuuuda... przy nim to nawet stig miał klasę
Cytat:Dobranoc dzieci, i nie tęsknijcie za bardzo.
czyli wypierdalasz? zajebiscie
Vomitor napisał(a):nie no, logika, jak i spójność wypowiedzi niewątpliwie niszczą
Natomiast identyczność jak i nieuzasadniony potok twoich (co potwierdza chyba 3 letni już schemat) niewątpliwie nie niszczą, więc możesz wypierdalać. Napisz coś za 3 kwartały. Pozdrówki

Chyba będę wpadał częściej, bo z tego co widzę, zbyt wiele osób chciałoby abym się tutaj już nie wypowiadał. Nie mogę im sprawić takiej przykrości.. Poza tym, zaczynacie mnie bawić swymi pociesznymi reakcjami, które więcej mówią o was samych, aniżeli o mnie.

ROTFL
Ludzie, tu chyba gdzieś jest ukryta kamera
No, pojawia się tylko pytanie gdzie. Na mój gust to jest ona w dupie twojej starej. Ale to tylko taka propozycja.
huhu pojazd pierwsza klasa
Vomitar, tak sobie czytam chłam, który tutaj piszesz i nie mogę wyjść z podziwu, że taki pojeb jest tutaj w ogóle akceptowany. Zastanawia mnie również czy przypadkiem Twoi rodzice nie byli spokrewnieni. Nie odpowiadaj, niech pozostanie to Twoją słodką tajemnicą.
Sugerujesz, że jeden czy drugi na tym Forum jest debilem, a swoje wywody podpierasz argumentami z wnętrza własnej dupy - myślę, że taka postawa nie pomoże Ci w zaistnieniu tutaj, ponieważ pseudointeligentów i wszelakiego pedalstwa nigdy tutaj nie brakowało i nikt nigdy nie wychylił głowy powyżej zasranego kibla, Twój przypadek wygląda podobnie - przykro mi, ale prawda w oczy kole.
Czekam aż mnie pojedziesz, po prostu doczekać się nie mogę... Aha, pierdol się :*
vomitor był dublerem tadeusza drozdy