KelThuz napisał(a):ty możesz liczyć na to, że nie wejdziesz na żaden z moich koncertów, a nawet jak wejdziesz - to nie wyjdziesz. a nawet jak wyjdziesz - to nie wrócisz.
trza przyznać, że to był naprawdę dobry tekst

hock:
KelThuz napisał(a):heh, dobrze że nie mam kamerki netowej
To nie zmienia faktu, że za pomocą innych środków pokazujesz światu, jakie robisz z(ł)oo w swoim pokoju
KelThuz napisał(a):ty możesz liczyć na to, że nie wejdziesz na żaden z moich koncertów.
Mam lepsze rzeczy do roboty, niż bujanie się po psychiatrykach
raf667 napisał(a):Zoltan czemu sie z KelThuzem sprzeczasz?Słuchacie Manowara więc powinniście być jak bracia (bractwo stali czy metalu,jakoś tak)
Ponieważ ManOwaRa powinni słuchać tylko w pełni sprawni psychicznie i fizycznie czystej krwi Sarmaci, a nie takie semickie diewianty na usługach Izraela
tak tak, nasz trv aryjski woj jest tajnym podżegaczem socjalzachodu >: (
Zabij i zniszcz 8)
Zoltan, jutro Twoja true rocznica na forum, więc nie smuć ni dziś, ni jutro, do końca tygodnia.
A jak bedziesz Zoltan na koncercie Manowara i Kel też tam będzie? I Adams krzyknie "Hail brothers!" czyli jestes bratem erica.Czyli Kela też. O .
raf667 napisał(a):A jak bedziesz Zoltan na koncercie Manowara i Kel też tam będzie? I Adams krzyknie "Hail brothers!" czyli jestes bratem erica.Czyli Kela też. O .
daleko idaca nadinterpretacja

Zoltan napisał(a):nie takie semickie diewianty na usługach Izraela
ale od własnej matki to ty się może jednak odpierdol, co?
Mr T czuwa

Mr T ładuje twoją semicką matkę

widzę chłopcy że w przypadku was obu doskonale sprawdza się hasło "zły dotyk boli przez całe życie"
z drugiej strony "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło", bo jest z wami kupa zabawy
... z przewagą kupy
do dwóch panów nad tobą, bezgłowy
^ Kiepska analiza. Aż tak niedojebany nie jestem, czego nie można powiedzieć o panu kalesonie