Danzig napisał(a):nie ... jesteś głupi
non sequitur
ktoś, komu podoba się Sorcerer, automatycznie i z definicji nie może być głupi. zauważyłem to na bazie empirii - po prostu przyswojenie całego dobrodziejstwa inwentarza, jakie ze sobą niosą Husarjowie, wymaga zaangażowania procesów myślowych kompletnie odmiennych od ogólnie stosowanych. inaczej się baranieje. Baranie.
KelThuz napisał(a):zaangażowania procesów myślowych kompletnie odmiennych od ogólnie stosowanych.
No i wszystko jasne. Mówiąc wprost; trzeba najpierw wyhodować odpowiedni rodzaj pierdolca, a potem można już śmiało działać.
KelThuz napisał(a):dokładnie tak. poza tym lepiej mieć pierdolca, niż HIVa, jak ty 
Następnym razem jak będziesz chciał coś zgrabnie zripostować, użyj bluzgatora. Może poczujesz się wtedy na tyle dowartościowany, że na jakiś czas porzucisz płodzenie kolejnych patosowych pieśni i przestaniesz wyć, jakby ci odżynali nędzne pozostałości jaj.
O! kelthuz przemówił po ludzku w święta! Ale śpiewa nadal jak dymany w dupsko knur.
Cover Legionu jest kozacki.
Książę 2 napisał(a):O! kelthuz przemówił po ludzku w święta! Ale śpiewa nadal jak dymany w dupsko knur.
widzę, że ostro sobie w swym chlewiku poczynasz, skoro nawet normalny heterosodomistyczny stosunek ci nie wystarcza.
Cytat:Następnym razem jak będziesz chciał coś zgrabnie zripostować, użyj bluzgatora.
ok.
SPIERDALAJ JEBANA W DUPĘ KURWO!
może być?
Ty lepiej się nie denerwuj i dbaj o swoją krtań, prasłowiański okurwieńcu, bo ci głosu nie starczy na pieśni o prabogach i robotach. Swoje normy zostaw dla siebie i całego swojego, wygarniającego ci błoto spod krzyża skansenu, potworze z bagien za Niedojebowem. Św. Mikołaj i Swaróg nie istnieją, Ciemyśle. A poza tym wypierdalaj lamusie ze szczurzą mordą - jak juz wydolisz dwadzieścia pompek to możemy pogadać.
najbardziej spinającym poślady pedrylem na tym forum jest niejaki xionrze.
Za to keltchórz jest chowanym pod trocinami kiepem o największych na tym forum luzach w dupie
KelThuz napisał(a):ok.
SPIERDALAJ JEBANA W DUPĘ KURWO!
może być?
Nie wiem czy może być, bo nie wiem jak się z tym czujesz. Jeśli ci lepiej to powtarzaj to jako mantrę do lustra, niedojebane dziecię Pierduna.
Wybacz Danzig, ja nie chciałem ci tego zrobić. To wszystko przez to że się tak spinam.