No tak to jest gdy się jest za długo prawiczkiem a każde spojrzenie w lustro to kowadło kompleksów spuszczone na łeb z 10 pietra
I tak chujek powie że panowie patrzycie na niego przez pryzmat swoich doświadczeń, osób lub życia.
Ludzie, co wy sie tak na niego uwzieliście

Jeszcze go zniechęcicie i w ogóle przestanie tu zaglądać

Axel napisał(a):I tak chujek powie że panowie patrzycie na niego przez pryzmat swoich doświadczeń, osób lub życia.
Nie, tym razem wymyśli coś nowego

Miarka się przebrała

Ghost_82 napisał(a):Ludzie, co wy sie tak na niego uwzieliście
Jeszcze go zniechęcicie i w ogóle przestanie tu zaglądać 
Nikt sie na niego nie uwziął po prostu pierdoli głupoty i to zawsze te same.
Po prostu co niektórym strasznie ciężko zrozumieć, że można mieć życie poza interentem oraz to, że banda nie mających nic lepszego do roboty koleżów na tym forum, wypisujących swe żałosne tekściko - pojaździki przez niemal 24 h/dobę, zwisa komuś i powiewa.
Necro Desecrator napisał(a):No tak to jest gdy się jest za długo prawiczkiem a każde spojrzenie w lustro to kowadło kompleksów spuszczone na łeb z 10 pietra
I jak się z tym czujesz? W zasadzie, to akurat w Twoim przypadku myślałem, że udzielanie się na tym forum nie jest podyktowane koniecznością dowartościwania, taniej napinki, podleczenia kompleksów, tudzież szeroko rozumianego porprawienia nastroju. Widać się pomyliłem. No bo przecież mierzymy innych swoją miarą, a ja tu zawsze wchodziłem jeno po to, by się zdrowo pośmiać. Czego już o większości, obecnych użytkowników, nie można powiedzieć.
Mówił ci ktoś kiedyś, że jesteś schematyczny?
Vomitor napisał(a):mierzymy innych swoją miarą
wez wroc jak zobaczysz jakies cycki na zywo
Vomitor, słyszałem, że Twój stary obrzygał sobie plecy - zobacz czy to prawda.
Vomitor, twoja stara naćpana rucha się na pankowych koncertach
nowy utwór Warrahy 'Dominant' znajdzie się na zajebistej kompilacji "Heathens against simple stupid people".
Pewnie, autobiografia zawsze dobrze się sprzedaje