SuperWrzód napisał(a):Jakbyś nie był jebanym imbecylem
jebanym imbecylem jest twój stary i powiedz mu żeby naostrzył scyzoryk i cie dostrugał wieczorem, cioto!
Sacred napisał(a):SuperWrzód napisał(a):Jakbyś nie był jebanym imbecylem
jebanym imbecylem jest twój stary i powiedz mu żeby naostrzył scyzoryk i cie dostrugał wieczorem, cioto!
Strach się bać... A jak piszesz coś do mnie, to pisz z dużej litery, bo jeszcze nie miałem przyjemności z Twoją Matką... Ale to pewnie kwestia czasu.
Zoltan napisał(a):Skinless?
Nie. Patrz na mój nick. Jest pewne podobieństwo z tamtym.
wreszcie.
Wychodzi na to że jesteście bandą tępych bab, bo skoro Rene jako istota z racji płci posiadająca mniejszą objętość mózgu zgadła, to wy powinniście już zacząć sie uczyć gotowania prania, prasowania etc.
SuperWrzód napisał(a):Zoltan napisał(a):Skinless?
Tylko się zachowuj lepiej niż ostatnio.
Wars napisał(a):SuperWrzód napisał(a):Zoltan napisał(a):Skinless?
Tylko się zachowuj lepiej niż ostatnio.
Staram się przecież...
Tak, widzę całą masę dobrych chęci.
Ale dobra, temat taki czy inny, ale nie powinienem tu takich offtopów odstawiać. No, czyli offtopujcie dalej beze mnie.
Książę napisał(a):to wy powinniście już zacząć sie uczyć gotowania prania, prasowania etc.
a co Książe,Ty nie umiesz ?
Proszę, dwa moje słowa, a banda pojebów piekli się na 10 stron jak dzika. Sam w sobie jestem tutaj ukrytą kamerą, barany
No, a teraz zakłady - ile stron po tym poście zauralskie pojeby napołodzą?

Vomitor napisał(a):Proszę, dwa moje słowa, a banda pojebów piekli się na 10 stron jak dzika. Sam w sobie jestem tutaj ukrytą kamerą, barany 
No, a teraz zakłady - ile stron po tym poście zauralskie pojeby napołodzą? 
Jeśli myślisz, że masz taką siłę sprawczą, to lepiej się pierdolnij w kapucyna.
A prawdziwe napinki na 16 stron, to potrafi robić tylko MegaCzyrak i łykaj cygaro z wąsem, lamusie.
-Rene- napisał(a):Czyraczek
Nie kojażę, musiał coś megapozerskiego pisać, skoro moja true percepcja (of True) go nie odnotowała :?
obydwaj jak sobie ujebali że są tacy super ważni dla świata.
Vomitor, ja nie wiem jak ci to powiedzieć żebyś zrozumiał - to nie jest tak że jesteś taki wyjątkowy czy przebiegły że mówisz jedno słowo a ono jest tak zajebiste i na poziomie, że żeby ci z zawiści dopiec wszyscy się spinają Bóg wie ile stron. Ty jesteś tak chujowy chłopaczku, a wszyscy ci jadą. Powiem więcej - jesteś aktualnym pośmiewiskiem tego forum. I nie Dance of Death. Nie Stig. Nie Return. Nie Przemek. Kurwa, nawet nie Keltuz. Tylko ty, tępy chuju. Mam nadzieje że to ci pomoże zrozumieć.