01-07-2008, 10:30 PM
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
01-08-2008, 08:34 AM
Książę napisał(a):bla bla blabo sie wzrusze.
01-08-2008, 09:27 AM
Ikr i ksiąze wyście się troche rozpędzili, nie wiem, może to kwestia przyzwyczajenia wyrobiona koncepcją złego świata ludzi, którym trzeba koniecznie wyjebać, która to z kolei zakodowała wam się na stałe w umysłach, co z kolei być może wiąże się ze zbyt długim przesiadywaniem na rms [btw, moglibyscie trochę ochłonąć, kurwa, ile można
hock: (w ramach terapii ikr mógłby pogadac w topicu o filmach, co mu w miare normalnie szło i nie dochodziło do żadnych zwad, a książe mógłby się poudzielać w tematach o sztuce, gdzie można z nim pogadać jak z normalnym człowiekiem, a nie jak z totalnym socjopatą)]. Mój arcyambitny tekst, gdzie użyłem takich sformułowań jak "detoks" czy "upośledzeni", których ukryte znaczenie (nie trzeba być "mądrym", żeby je odnaleźć) w ogóle was nie dotyczył, adresatów naprawdę nietrudno odgadnąć (wystarczy zwrócić uwagę na autora jak i sympatyków topica, potem wszystko układa się w piękną całość), a wy oczywiście wypierdalacie do mnie jak kur(w)y porażone piorunem. Swoim tekścidłem nie chciałem wcale wymądrzać się (nawet mi do łba nie przyszło, że ktoś mógłby tego tekstu nie zrozumieć
hock: naprawdę tak trudno?), wzbudzać niepotrzebnych kontrowersji ani też skupiać uwagi aktorów topicu na swoją osobę (sprowadzenie mnie do klasyfikacji porównywalnej do Vomitora przez ikr było już totalnie chybione. Gwoli wyjaśnienia, nawet nie pretenduję do 2 miejsca, choćby i min. a przede wszystkim dlatego, że nie napierdalam tymi samymi tekstami od samego początku mego bytu na forum, czego ofc nie można powiedziec o moim rzekomym konkurencie). Jako że kiepski ze mnie napinacz, teksty wychodzą mi chujowo, postanowiłem sprowadzić się do roli wolnego słuchacza. O co mi chodzi, mianowicie o to, że nie będe wypierdalał tekstów (nie ma jednolitego powodu co do tego, albo faktycznie są chujowe albo ich po prostu nie rozumiecie
hock: ), tylko od czasu do czasu gdzieś się udzielę, przynajmniej postaram się nie wszczynać nieudanych jak zwykle napinek. Nie traktujcie mojej wypowiedzi jako wymądrzanie się, chociaż spróbójcie odnaleźć jakąś treść, pisząc ją brałem poprawkę na to, żeby zbytnio nie zagmatwać ani nie pozostawić żadnych wątpliwośći. Skupcie się, focus!
te focus to z jakiegoś filmu : ]

te focus to z jakiegoś filmu : ]
01-08-2008, 09:44 AM
Ja po prostu uwazam ze tamten tekst byl bez sensu
01-08-2008, 09:48 AM
Właśnie nie, powiedziałeś, że pojechałem nim samego siebie mając wcześniej na celu pojechanie wszystkich uczestników dyskusji.
01-08-2008, 09:59 AM
bo ja po prostu lubie jak cos sie dzieje ]:->
01-08-2008, 10:02 AM
Argh, zdecyduj się
Btw, tam troche uzupełniłem co powiedziałem, obadaj se.

01-08-2008, 10:04 AM
mala rada - nie wczuwaj sie tak w to, co tutaj ma miejsce, bedziesz spokojniej spal
01-08-2008, 10:11 AM
Nie wczuwam się, ale gdybym nic nie napisał byłoby dziwnie.
01-08-2008, 10:22 AM
hahaha lubie cie, serio
01-08-2008, 10:40 AM
dobra, gówniarze, a teraz wypierdalac i zrobic se piaskownice gdzie indziej, najlepiej u starej w rynsztoku.[/code]
01-08-2008, 11:09 AM
Zabawne, że jak Vomitor się wkurza praktycznie zaprzestaje używania składni ,,staropolskiej" - a mialo być to dla niego takie naturalne

01-08-2008, 11:09 AM
Valhalla napisał(a):bo sie wzrusze.Lepsze to niż miałabyś odprawić z resztą wiedźm gusła i miałbym wyłysieć. Albo jakbyś miała nasłać na mnie swoich kumpli jaskiniowców - niby sami Barney'e, za to wzorowo marszczą Freda.
Zoltan napisał(a):a nie jak z totalnym socjopatąWreszcie ktoś mnie zrozumiał tak naprawdę
KelThuz napisał(a):<cokolwiek>keltuz a pokaż jak sie turlasz za chappi
Necro Desecrator napisał(a):Zabawne, że jak Vomitor się wkurza praktycznie zaprzestaje używania składni ,,staropolskiej" - a mialobyć to dla niego takie naturalneteraz jak już wszyscy z nim pocisnęli, zniknie na następne pół roku i wróci jak już wszyscy zapomną
01-08-2008, 12:22 PM
Książę napisał(a):Jak jesteś taki socjopata to posłuchałbyś se GG Allina a nie jakieś nowe hc,KsiążęZoltan napisał(a):a nie jak z totalnym socjopatąWreszcie ktoś mnie zrozumiał tak naprawdę
01-08-2008, 01:49 PM
Aha, bo jak już napisałem o czterech kapelach w ciągu mojej całej kariery na tym forum, to już masz pełny obraz całego spektrum muzyki jakiej słucham, ta?
I pewnie myślałeś że zapytam kto to był GG Allin albo nie - zacznę szukać na wikipedii i jutubie żeby nie wyszło że czegoś nie wiem?
No, i zobacz, z tego wszystkiego przez ciebie się jak zwykle napiąłem. Z tej frustracji wynikającej z mojego niespełnionego życia towarzyskiego zaraz wkleję coś z bluzgatora i zmierzę kogoś swoją miarą. Wszak forum owe jest miejscem jedynym, gdzie moja osoba skromna spotkać jakieś realne osoby może.
kurwa nie miałem gdzie wkleić słowa "merytoryczne"
I pewnie myślałeś że zapytam kto to był GG Allin albo nie - zacznę szukać na wikipedii i jutubie żeby nie wyszło że czegoś nie wiem?
No, i zobacz, z tego wszystkiego przez ciebie się jak zwykle napiąłem. Z tej frustracji wynikającej z mojego niespełnionego życia towarzyskiego zaraz wkleję coś z bluzgatora i zmierzę kogoś swoją miarą. Wszak forum owe jest miejscem jedynym, gdzie moja osoba skromna spotkać jakieś realne osoby może.
kurwa nie miałem gdzie wkleić słowa "merytoryczne"