Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najlepszy głos rockowy/hard rockowy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Co raz bardziej podoba mi się głos Cornella, im więcej nowej płyty Audioslave słucham. Tak jak już mówiliśmy, niesamowicie od czasów Soundgarden się podszkolił, ale różnicę widać nawet między pierwszą a drugą płytą Audioslave. Teraz już absolutnie mnie do siebie przekonał : ).
Heh, mój wujek jak zobaczył teledysk do "Like a stone" to stwierdził że koleś śpiewa i wygląda ćpun Big Grin Tongue
Kamael napisał(a):Co raz bardziej podoba mi się głos Cornella, im więcej nowej płyty Audioslave słucham. Tak jak już mówiliśmy, niesamowicie od czasów Soundgarden się podszkolił, ale różnicę widać nawet między pierwszą a drugą płytą Audioslave. Teraz już absolutnie mnie do siebie przekonał : ).
Być może uznacie to za herezję, ale wolałem go za czasów Soundgarden.
Z męskich to nie wiem, bo dużo tego jest, a z kobiecych jej: http://www.helsrike.se/bandet/malin.asp
To ja jeszcze dorzucę mój ulubiony głos męski, Dawid Draiman http://profile.myspace.com/index.cfm?fus...0720135838
NAF napisał(a):To ja jeszcze dorzucę mój ulubiony głos męski, Dawid Draiman

LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To ma być dobry wokalista? Jak dla mnie to wszystkich nu-metalowych wokalistów MIKE PATTON zmiata z ziemii! Posłuchajcie "Collision". A Maynard? Geniusz, którego pan DD musiał się ostro nasłuchać.
Cytat:A Maynard? Geniusz, którego pan DD musiał się ostro nasłuchać.

To znaczy, że czerpie z dobrych wzorców Big Grin
NAF napisał(a):
Cytat:A Maynard? Geniusz, którego pan DD musiał się ostro nasłuchać.

To znaczy, że czerpie z dobrych wzorców Big Grin
Ej, wybaczcie, ale gdzie tu porównywać wokalistę Disturbed z Maynardem? Ja nie słyszę absolutnie żadnego podobieństwa ;/, a też poziom reprezentuje duuużo niższy.
Maynard ma wokal mojemu gustowi muzycznemu odpowiadający idealnie. Nic dodać, nic ująć po prostu.
Robert Plant,
Vince Neil z Motley Crue tez ma swietny glos Wink
Quostek napisał(a):LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieki tobie przypomnialo mi sie o Lipie!! dla mnie ma genialny glos! czy to w Illusion czy w Lipali!
velvetova napisał(a):
Quostek napisał(a):LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieki tobie przypomnialo mi sie o Lipie!! dla mnie ma genialny glos! czy to w Illusion czy w Lipali!

Heh w sumie tez mi sie od razu tak skojarzylo Surprised ,a czy najlepszy glos to nie wiem ale na pewno dobry. Dla mnie jeden z najlepszych polskich wokalistow Smile
A ja powiem tak...Kurt Cobain.
Ej,pamietajcie,ze kazdy moze miec swoje zdanie. Big Grin
Olga napisał(a):A ja powiem tak...Kurt Cobain.
Ej,pamietajcie,ze kazdy moze miec swoje zdanie. Big Grin
Co nie zmienia faktu, że zaraz zostaniesz zgnojona Big Grin
statekx napisał(a):
velvetova napisał(a):

Heh w sumie tez mi sie od razu tak skojarzylo Surprised ,a czy najlepszy glos to nie wiem ale na pewno dobry. Dla mnie jeden z najlepszych polskich wokalistow Smile

Lipa miał zawsze bardzo fajny wokal. Myślę, że jeśli chodzi o polskich wokalistów - miejsce drugie (1-szy oczywiście Rysiek Riedel do spółki z Niemenem). Pewnie za niemena dostanę cięgi, ale DLA MNIE TEN FACET ZAWSZE BYŁ WIELKI Tongue
ja jestem tego samego zdania co ty Quostek..Niemen jest wielki !!

Rysiek--->Niemen--->Lipa
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20