Co raz bardziej podoba mi się głos Cornella, im więcej nowej płyty Audioslave słucham. Tak jak już mówiliśmy, niesamowicie od czasów Soundgarden się podszkolił, ale różnicę widać nawet między pierwszą a drugą płytą Audioslave. Teraz już absolutnie mnie do siebie przekonał : ).
Heh, mój wujek jak zobaczył teledysk do "Like a stone" to stwierdził że koleś śpiewa i wygląda ćpun

Kamael napisał(a):Co raz bardziej podoba mi się głos Cornella, im więcej nowej płyty Audioslave słucham. Tak jak już mówiliśmy, niesamowicie od czasów Soundgarden się podszkolił, ale różnicę widać nawet między pierwszą a drugą płytą Audioslave. Teraz już absolutnie mnie do siebie przekonał : ).
Być może uznacie to za herezję, ale wolałem go za czasów Soundgarden.
NAF napisał(a):To ja jeszcze dorzucę mój ulubiony głos męski, Dawid Draiman
LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To ma być dobry wokalista? Jak dla mnie to wszystkich nu-metalowych wokalistów MIKE PATTON zmiata z ziemii! Posłuchajcie "Collision". A Maynard? Geniusz, którego pan DD musiał się ostro nasłuchać.
Cytat:A Maynard? Geniusz, którego pan DD musiał się ostro nasłuchać.
To znaczy, że czerpie z dobrych wzorców

NAF napisał(a):Cytat:A Maynard? Geniusz, którego pan DD musiał się ostro nasłuchać.
To znaczy, że czerpie z dobrych wzorców 
Ej, wybaczcie, ale gdzie tu porównywać wokalistę Disturbed z Maynardem? Ja nie słyszę absolutnie żadnego podobieństwa ;/, a też poziom reprezentuje duuużo niższy.
Maynard ma wokal mojemu gustowi muzycznemu odpowiadający idealnie. Nic dodać, nic ująć po prostu.
Robert Plant,
Vince Neil z Motley Crue tez ma swietny glos

Quostek napisał(a):LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieki tobie przypomnialo mi sie o Lipie!! dla mnie ma genialny glos! czy to w Illusion czy w Lipali!
velvetova napisał(a):Quostek napisał(a):LIPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieki tobie przypomnialo mi sie o Lipie!! dla mnie ma genialny glos! czy to w Illusion czy w Lipali!
Heh w sumie tez mi sie od razu tak skojarzylo

,a czy najlepszy glos to nie wiem ale na pewno dobry. Dla mnie jeden z najlepszych polskich wokalistow

A ja powiem tak...Kurt Cobain.
Ej,pamietajcie,ze kazdy moze miec swoje zdanie.

Olga napisał(a):A ja powiem tak...Kurt Cobain.
Ej,pamietajcie,ze kazdy moze miec swoje zdanie. 
Co nie zmienia faktu, że zaraz zostaniesz zgnojona

ja jestem tego samego zdania co ty Quostek..Niemen jest wielki !!
Rysiek--->Niemen--->Lipa