[quote="Dżemik"] Ale dla mnie wyznacznikiem tego czy ktos jest dobrym wokalista czy tez nie, sa wystepy live.. [quote]
No to w takim razie najlepszym wokalem na ziemii jest mój aktualny faworyt Perry Farrell

Slyszalem troche wykonan na zywo, i za kazdym razem spiewal jeszcze lepiej niz na plycie studyjnej.
Hahaha, po raz kolejny okazuje sie, ze mam najlepszy gust

joke
na dobrą sprawę Sting zmiata całe to pedalskie tałatajstwo, co udowodnił 24 września na Służewcu.
KelThuz napisał(a):na dobrą sprawę Sting zmiata całe to pedalskie tałatajstwo, co udowodnił 24 września na Służewcu.
Sting jest niezly, lubie go, bo mi sie glos Farrella troche z nim kojazy, a takze za to, co nagral z Police

Ale mysle, ze jestes troszke zbyt w goracej wodzie kapany. ( nie kopany

)
Sting jest nieautentyczny i niewiarygodny, niby taki buntownik, a całe życie przebierał nogami, by wejść w wyższe sfery, nawet małżonkę sobie w tym celu zmienił. Poza tym nie jest żadnym specjalnym wokalistom, takie 6+/10 maksymalnie.
Stinga cenię za to co tworzył z Police, solowa twórczość już mi nie podchodzi. Wtedy rzeczywiście zrobił się nieautentyczny.
Robert Plant - Led zeppelin
Fredie Mercury - Queen
nie hardrok ale głos genialny Joey Ramone
Najlepszy jest Maynard z Tool'a. 8)
Drugi Corey Taylor 8)
Trzeci Robert Plant (sentyment) 8)
A i jeszcze Chris Cornell 8)
Ja dodam tylko- Greg Dulli z The Afghan Whigs.
Ryhtyk napisał(a):Ja dodam tylko- Greg Dulli z The Afghan Whigs.
o to to to - Afghan bardzo fajnie grało - kawał dobrej muzy - nie wiem czemu bardzo mi się zawsze kojarzyli ze Smashing Pumpkins - ciekawe

buubi napisał(a):Ryhtyk napisał(a):Ja dodam tylko- Greg Dulli z The Afghan Whigs.
o to to to - Afghan bardzo fajnie grało - kawał dobrej muzy - nie wiem czemu bardzo mi się zawsze kojarzyli ze Smashing Pumpkins - ciekawe 
Akurat Corgan z SP to chyba jeden z najgorszych głosów rocka...
JONATHAN DAVIS

aXe Rose napisał(a):buubi napisał(a):Ryhtyk napisał(a):Ja dodam tylko- Greg Dulli z The Afghan Whigs.
Akurat Corgan z SP to chyba jeden z najgorszych głosów rocka...
subiektywnie dla Ciebie może i tak - dla wielu jest geniuszem i zajebistym wokalem
Dajcie se na luz

ta rozmowa i tak do niczego nie doprowadzi. Jedni lubią białe, drudzy czarne

Każdy ma swój gust.