Bloody Diarrhoea napisał(a):Vomitor napisał(a):Ja pierdolę, trzy dni mnie na forum nie było a już jakieś rzadkie gówno spod znaku cof zaczyna tu mieszać.
Zastanów się, co mówisz, człowieku.
Pardon, miało być "krwawe rzadkie gówno", wybacz, już się nie powtórzy.
-Rene- napisał(a):Bloody Diarrhoea napisał(a):Zastanów się, co mówisz, człowieku.
ON to akurat wie co mówi bejb 
Być może nie znam się na muzyce aż tak dobrze, jak wy, ale to nie jest powód, by nazywac mnie rzadkim gównem - kulturalni ludzie się tak nie zachowują.
Przyzwyczaisz się do tego

Bloody Diarrhoea napisał(a):-Rene- napisał(a):Bloody Diarrhoea napisał(a):Zastanów się, co mówisz, człowieku.
Być może nie znam się na muzyce aż tak dobrze, jak wy, ale to nie jest powód, by nazywac mnie rzadkim gównem - kulturalni ludzie się tak nie zachowują.
Gdyby twoje IQ przebiło świnkę morską zorientowałabyś się, że sama się tak nazwałaś. Ale nie ustawaj w próbach.
Ghost_82 napisał(a):Przyzwyczaisz się do tego 
Dobra rada zawsze w cenie

Bloody Diarrhoea napisał(a):-Rene- napisał(a):Bloody Diarrhoea napisał(a):Zastanów się, co mówisz, człowieku.
Jezusie - przecież Twój nick oznacza dokładnie "krwawą sraczkę" (nawet chyba zjadłaś tam jedna literkę), to chyba nie masz się co bulwersować, skoro sama nadalas sobie takowe smakowite pseudo...
Między rzadkim gównem a krwawą sraczką jednak jest różnica - od drugiej się umiera.
Dobra sraczko, przepraszam, że nazwałem cie gównem.
O czosnek

hock: Czuje, że bedzie dość ciekawie

Vomitor napisał(a):Dobra sraczko, przepraszam, że nazwałem cie gównem.
Ano.
Nie będzie ciekawie :] koniec offtopa, dawajcie dalej.
Nie będzie, bo w tym momencie ta cudna dyskusja zostaje zakończona. Wiem, że chcielibyście wyprodukować kilka stron, które ja musiałbym później przez godzinę usuwać, ale niestety...
Wróćcie do tematu.
Bloody Diarrhoea napisał(a):Jak hard rockowy, to zdecydowanie Marilyn Manson...
Bloody Diarrhoea napisał(a):Czy ja wiem...mówią, że śpiewa hard rock, to nie kwestionuje. A wg ciebie to co śpiewa?
Ghost_82 napisał(a):Napewno nie hard rocka.
To więcej niż pewne... a tak BTW ktoś mi powie... jak się "śpiewa hard rocka" ?