Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najlepszy głos rockowy/hard rockowy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
też kiedyś lubilam Gilliana...
Drache napisał(a):też kiedyś lubilam Gilliana...
LoL, Gillian to jest Anderson, Scully z Archiwum X Laughing
1.Zakk Wylde
2.Danzig
3.Ozzy
Danzig napisał(a):1.Zakk Wylde
2.Danzig
3.Ozzy

chyba tak:

1.Danzig
999.Ozzy
1000.Zakk Wylde

Laughing
MaFFej napisał(a):
Danzig napisał(a):1.Zakk Wylde
2.Danzig
3.Ozzy

chyba tak:

1.Danzig
999.Ozzy
1000.Zakk Wylde

Laughing
człowiecze ty chyba nie wiesz o czym ty mówisz ... zresztom nie będe sie kłucił wg mnie Zakk ma zajebisty głos i jest najlepszym gitarzystą Surprised ... Danzig też jest zajebisty ale to nie to samo Laughing
Stawianie Zakka nad Glennem to idotyzm sam w sobie. Zakk to swietny gitarzysta ale wokal... sredni i zrzynka z Ozziego. Po Twoim awatarze myslalem ze masz dobry gust Wink . No ale jak uwazasz Tongue .

Wiem, ze masz manie na punkcie Wylde'a,... ja mam na punkcie Takasakiego, ale potrafie przyznac, ze spiewac to On nie potrafi Big Grin .

PS. Tak naprawde nie che byc zlosliwy. Jakby co to 'sorry' Smile .
MaFFej napisał(a):Stawianie Zakka nad Glennem to idotyzm sam w sobie. Zakk to swietny gitarzysta ale wokal... sredni i zrzynka z Ozziego. Po Twoim awatarze myslalem ze masz dobry gust Wink . No ale jak uwazasz Tongue .

Wiem, ze masz manie na punkcie Wylde'a,... ja mam na punkcie Takasakiego, ale potrafie przyznac, ze spiewac to On nie potrafi Big Grin .

PS. Tak naprawde nie che byc zlosliwy. Jakby co to 'sorry' Smile .

Glenn napewno ma lepsze umiejętności wokalne ale mi podoba sie ten charkliwy i mocny głos Zakka Big Grin
mnie i tak nie przekonasz na coś innego Laughing
MaFFej napisał(a):Stawianie Zakka nad Glennem to idotyzm sam w sobie. Zakk to swietny gitarzysta ale wokal... sredni
Mam takie samo zdanie ...no może czasami ,gdy nie "dziaduje",umie śpiewać ,ale do "elvisa" Danziga to mu jeszcze daleko.
Ramone napisał(a):
MaFFej napisał(a):Stawianie Zakka nad Glennem to idotyzm sam w sobie. Zakk to swietny gitarzysta ale wokal... sredni
Mam takie samo zdanie ...no może czasami ,gdy nie "dziaduje",umie śpiewać ,ale do "elvisa" Danziga to mu jeszcze daleko.
Póki jesteś moim bratem to zamilcz ... Zakk rządzi !! 8) 8) 8) 8) Laughing
aj tam Tongue

Maynard!!!!!! 8)
Axl,Plant,Ozzy,Halford,nie wiem,czy można tu wpiasać wokalistów metalowych?bo jak tak to tych jest sporo Big Grin
Ola :) napisał(a):czy można tu wpiasać wokalistów metalowych?bo jak tak to tych jest sporo Big Grin

Już wymieniłaś

Ola :) napisał(a):Halford

Rolleyes
Ozzy też pod metal podchodzi Wink
Ghost_82 napisał(a):Ozzy też pod metal podchodzi Wink

Już Go nie podkreślałem bo nie chcę się sprzeczać czy hard czy heavy Smile . A dla mnie BS i Ozzy to było zawsze hard'n'heavy więc mogłem dzieki temu wyjść obronną ręką z każdej sytuacji Smile .
BS może i tak, ale solowe dokonania Ozzy'ego, to spokojnie do gatunku heavy można zaliczyć Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20