Hmm..Maynard James Keenan- nie mam pytan
Eddie Vader - Chyba musze zaczac palic
Wokalista Dave Matthews Band - Bodajze Dave Matthews
Cedric Bixler-Zavala (Mars Volta) - To chyba ten tam spiewa

no w kazdym razie jest genialny
Chris Martin (Coldplay)
aaa no oczywiscie Gosc z Muse kurde jak on sie nazywa??Nio jak sobie przypomne to napisze

Mam nadzieje ze nikogo nie pominolem
Hehe a dlaczego nikt nie wymienił Jimiego Hendrixa?? Swietny wokalista i gitarzysta(..no o tym chyba nie trza bylo pisac)
Poza nim to(bez kolejnosci)
-Gillan
-Ozzy
-Dio
-Robert Smith(The cure)
-Plant
Reszty nie chce mi sie pisac
Wiesz nawet nie przeczytalem calego tego tematu

Wiem ze to blad ale nie chcialo mi sie A ze wytypowalismy tych samych wokalistow to swiadczy tylko o jednym i ty chyba wiesz o czym

Z ciekawoscia przeczytam wszystkie wypowiedzi w tym temacie
Tak teraz zauważyłem - Vedder, nie Vader ;P.
Jesteś pierwszym, który wymienił wokalistę Mars Volty. Koleś ma świetny głos i potrafi "niezłe" dźwięki wyciągnąć, ale jakoś nikt go tutaj nie docenia. Szkoda ;P.
Wiedzialem ,wiedzialem ze sie do tego przyczepisz

ee tam maly detalik No bo niestety z Mars Volta to dobrze wiesz jak jest w naszym kraju

ja dla mnie to :
Robert Plant
Eddie Vedder
Layne Staley
Corey Taylor
jest ich wiele aczkolwiek wyzej wymienione osoby sa dla mnie najwazniejsze

Chyba tylko autor tego tematu wymienił Bona Scotta(najlepszego wokala AC/DC). A więc lista najlepszych wokali wg mnie wygląda następująco:
Bon Scott(mistrz)
Axl Rose(może i fałszuje ale napewno nie tak jak Mandaryna w Sopocie)
Bono
Jimmi Hendrix
Ozzy
i wokalista Red Hot Chilli Peppers którego imienia i nazwiska aktualnie nie pamiętam
i to jest moja pierwsza 6-tka

Quostek napisał(a):statekx napisał(a):Slash'er napisał(a):Chyba tylko autor tego tematu wymienił Bona Scotta(najlepszego wokala AC/DC). A więc lista najlepszych wokali wg mnie wygląda następująco:
Bon Scott(mistrz)
Bono
Jimmi Hendrix
Ozzy
i wokalista Red Hot Chilli Peppers którego imienia i nazwiska aktualnie nie pamiętam
Scierwo nie glos.
Samżeś ścierwo.
Samżeś - tak ma na imie twoj stary?
Slash'er napisał(a):Chyba tylko autor tego tematu wymienił Bona Scotta(najlepszego wokala AC/DC). A więc lista najlepszych wokali wg mnie wygląda następująco:
Bon Scott(mistrz)
Bono
Jimmi Hendrix
Ozzy
A na jakiej podstawie to stwierdziłeś że Axl fałszuje

hock: :?