Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Palenie powoduje...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
zrobil sie "maly" offtop w topic'u o przyjemnosciach wiec trzeba nowy temacik zalozyc- kto pali? co pali? dlaczego pali? dlaczego nie pali? sugestie i komentarze milo widziane, dla najaktywniejszych przewidziana nagroda w postaci salcesonu Tongue
nie pale bo fajki cuchna i sa drogie
PALENIE JEST ZŁE!!!
a ja pale niestety i wiem ze rzucic powinienem, ale przychodzi mi to z ogromnym trudem...chyba nie tylko mi
jak matka pali u mnie w pokoju to mówie że by wyszła z tym gównem bo sie porzygam ;] stary pali fajkę to jest lepsza opcja bo nie wali jak pety ale i tak wiem że szkodzi.... a jak znajomi pala a zły jestem to im gasze ;]
Tęsknię za fajami, tęsknię jak ch......
nie chrzań - silny bądz
aXe Rose napisał(a):Tęsknię za fajami, tęsknię jak ch......

To nie tęsknij...
nie palilam, nie pale, nie bede palic i nie lubie jak ktos pali Laughing Laughing Laughing
8) tak trzymać
Hethell napisał(a):nie pale bo fajki cuchna i sa drogie

Dokładnie, szczególne to pierwsze.
...
Okrutne gowno. Niszczy zdrowie, cuchnie jak chuj, strata pieniedzy.

Dla zilustrowania dialog na ulicy (mialem akurat, "aryjski" nastroj. Smialem sie z tego jeszcze kilka minut [moze mam zryte poczucie humoru]).

BAbcia na ulicy: Chlopcze masz moze ogien?
Kolga: Nie palimy, my uczciwi obywatele.
JA: Nie psujemy mocnych aryjskich pluc przerazliwym gownem, jakim sa papierosy!
aXe Rose napisał(a):Tęsknię za fajami, tęsknię jak ch......

cholera, tez zawsze jak rzucam to tesknie...a zdarza mi sie to srednio raz na pol roku. ale teraz musze podjac ostateczna decyzje
Niemądry chłopcze, nie wiesz, że palenie niekorzystnie wpływa na erekcję i aktywność seksualną? Innymi słowy: nie pal, bo ci nie stanie.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18