Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Palenie powoduje...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Ja musiałem zmienić tapetę na taką, gdzie Slash nie ma w ustach peta Smile bo normalnie mnie kusiło Tongue
Mnie od palaczy na kilometr odrzuca... po porostu nie toleruje tego smrodu
aXe Rose napisał(a):Ja musiałem zmienić tapetę na taką, gdzie Slash nie ma w ustach peta Smile bo normalnie mnie kusiło Tongue

proponuje zmienic jeszcze avatar i bedzie git Big Grin
Pandora napisał(a):Mnie od palaczy na kilometr odrzuca... po porostu nie toleruje tego smrodu

Ja też i chyba mam obrzydzenie bo dym papierosowy mnie budzi , jem przy nim obiad i zasypiam w dymie papierosowym...... moja mama kopci jak smok , oczu dobrze nie otworzy a juz z petem gania ...
Lech napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Ja musiałem zmienić tapetę na taką, gdzie Slash nie ma w ustach peta Smile bo normalnie mnie kusiło Tongue

proponuje zmienic jeszcze avatar i bedzie git Big Grin

Przecież to ognisko jest Tongue
ale ja w sumie do aXe pisalem- przyjrzyj sie dokladnie Smile
Lech napisał(a):ale ja w sumie do aXe pisalem- przyjrzyj sie dokladnie Smile

Fakt, sorry Big Grin
Slayerd napisał(a):Mój kumpel strzela tym tekstem średnio raz na tydzień, potem nie pali 3 dni a jak się potem dorwie to prawie jak ja.

A, Slayerd, dobijasz mnie hahaha
deathless napisał(a):
Slayerd napisał(a):Mój kumpel strzela tym tekstem średnio raz na tydzień, potem nie pali 3 dni a jak się potem dorwie to prawie jak ja.

A, Slayerd, dobijasz mnie hahaha
ma sie ten dar Angry
Ich bin hoher SS Ofizer und ich brenne juden \o_ !
starsza rzucała już kilka razy. kiedyś nawet miała dobrą motywację, bo zrobiła sobie akupunkturę, która to rzekomo miała ja odzwyczaić od jarania. dodam jeszcze, że ów zabieg kosztował 100zł Confusedhock: . IMO wyrzucenie pieniędzy w błoto.
oczywiście po krótkim czasie jarania po kryjomu wszystko wróciło do normy.
o, ale babka przestała palic, bo ja odcięli od fajek Big Grin chyba jedyny plus.
dla ścisłości - nie palę. nie znoszę tego smrodu. familia przez to musi jarać na dworze, nawet w zimę Tongue okropna jestem
I dobrze, jak chcą się sami truć to niech innym chociarz dadzą pooddychać :?
Lech napisał(a):zrobil sie "maly" offtop w topic'u o przyjemnosciach wiec trzeba nowy temacik zalozyc- kto pali? co pali? dlaczego pali? dlaczego nie pali?
Nie palę, bo wystarczy ,że za znak zodiaku robi u mnie rak. Nie chciałbym mieć tego przyjaciela w płucach. Smile
palenie .. uspokaja i pobudza myslenie :!:
zdrowe i odświerza oddech :!:
pomaga w dofinansowywaniu szpitali Laughing
czy tytaj nikt oprocz mnie nie pali? bede musial chyba zmienic stan rzeczy...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18