Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Palenie powoduje...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
śmierdzący oddech na pewno Evil or Very Mad
aXe Rose napisał(a):Nie wiecie, co tracicie Angry
w rpzeciwieństwie do niektórych wiemy czego nie tracimy Surprised
Papierosy sa dobre jak sie ma smierdzacy oddech, juz wole jak ktos na mnie zionie papierosami niz na przyklad sosem czosnkowym Wink
Ale sam nie pale, bo mi to nie smakuje i rzygac mi sie od tego chce. Zreszta palenie zmniejsza aktywnosc plemnikow czy jakos tak, czasem na paczce mozna przeczytac taki napis Wink
aXe Rose napisał(a):Nie wiecie, co tracicie Angry

Na pewno...
strata pieniędzy, zdrowia i oddechu.
Kto chciałby całować się z popielniczką? =/
Święte słowa deathless
Wink wybitbie nie przepadam za dziewczynami które palą nie wiem czemu ale osoba paląc kojazy mi sie ze słabą psychiką itp :?
Albo to: przyjezdżacie na koncert do klubu, tam z 500 osób i prawie wszyscy palą (dodam tylko, że koncert trwa ok6 godzin z przerwami) Evil or Very Mad
Miriam napisał(a):Albo to: przyjezdżacie na koncert do klubu, tam z 500 osób i prawie wszyscy palą (dodam tylko, że koncert trwa ok6 godzin z przerwami) Evil or Very Mad

Straszne...
jak ja w pokoju nie wytrzymuje, gdy jakiś gość starych pali...
nawet wejść się nie da.
...
Cytat: swiete slowa...

Pierdolenie
...
a znasz taki wynalazek jak : guma do żucia, uzywasz ??
Krolik napisał(a):a znasz taki wynalazek jak : guma do żucia, uzywasz ??
znasz taki wynalazek jak mózg - końcówka jak powyżej....
pchla napisał(a):
Krolik napisał(a):a znasz taki wynalazek jak : guma do żucia, uzywasz ??
znasz taki wynalazek jak mózg - końcówka jak powyżej....

może się nie znam, ale mózg nie jest "wynalazkiem" tylko organem... ale to malutki szczegół...
mówiesz do biol-chema i wiem co to mózg.... ale Ty nie wiesz co to metafora...
Pchla - witaj w klubie (odnośnie biol-chema Wink )

Mnie jakoś jeszcze nikt nie powiedział, że śmierdzę. Grunt to, jak powiedział Królik, korzystać z dobrych darów cywilizacji, jak guma i dezodorant...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18