Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Vice roye to największe ścierwo jakie można teraz palić. A i Pall Malle jakieś gorsze sie zrobiły.
ja mam jedna sztuke czegos takiego, ale lezy sobie spokojnie i czeka ;}
Chesterfiledy też są niezłe. Goldeny też bardzo ok !
GFoldeny to kupa,szybko sie palą i wogle ich nie czuć.a Vice roy to ich tansza wersja po prostu ;>
Vicków nie ruszam jak nie musze, a goldeny o wiele lepsze są . Pierdolisz waćpan ;]
Z cygar w swoim czasie często paliłem Vasco da Gamy. Są najtańsze tam 3-4 zł za sztukę i można spokojnie 40 min palić. Ale wiadomo, jaka cena taka jakość - w tym przypadku ma się ostre kapcie następnego dnia

Paliłem kiedyś jakieś amerykańskie cygaro za 2 dychy - i tu już jakość była zdecydowanie lepsza. W sklepie widziałem ciekawe cygarko z Boliwii, ale kosztowało coś koło 2 stów

A Bondy ktoś palił?
Masakra
Przeobrzydliwe.
^ niebieskie bondy są zajebiste jak za swoją cene
A tak wogóle to slimy są zajebiste, mam wrażenei ,że o wiele lepszy tytoń jest donich dodawany.
jak ktoś lubi to niech se kurzy, ale po co, skoro za te 5 - 6 zeta które trzeba wydać na paczkę fajek można kupić DWA dobre, lub 3 nieco gorsze piwa

(lub 4 - 5 wybitnie złych i mrocznych

)
^ po co wydawać na kawe i herbate, mozna pić wode z kranu.
Jakbym nie palił to te pieniądze bym przepierdolił na inne głupoty.
W sumie myślałem by zrobić tak ,że za 1 paczke fajek kupic sobe 1-2 kasety, ale nie wychodzi.
Zaczeło się za gówniarza kopcić to teraz będzie trudno przestać .
no ale teraz generalnie ludzie dużo mniej kurzą... pamiętam że w 7 czy 8 klasie(!) było u nas w klasie może z 5 niepalących osób. Teraz jest mniej więcej pół na pół z tego co widzę.
Tomash napisał(a):A tak wogóle to slimy są zajebiste, mam wrażenei ,że o wiele lepszy tytoń jest donich dodawany.
jak dla mnie slimy to papierosy dla kobiet/pedalow
te przeca nie ja to napisałem

A ja zauwazylem - i to juz pare lat temu - ze w naszym kraju generalnie pali więcej kobiet niż mężczyzn. O ile w moim otoczeniu cięzko znaleźć niepalącą babę , o tyle faceta wcale nietrudno.
Tomash napisał(a):no ale teraz generalnie ludzie dużo mniej kurzą... pamiętam że w 7 czy 8 klasie(!) było u nas w klasie może z 5 niepalących osób. Teraz jest mniej więcej pół na pół z tego co widzę.
Dokładnie.
R_amze_S napisał(a):A ja zauwazylem - i to juz pare lat temu - ze w naszym kraju generalnie pali więcej kobiet niż mężczyzn. O ile w moim otoczeniu cięzko znaleźć niepalącą babę , o tyle faceta wcale nietrudno.
Racja.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18