Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Palenie powoduje...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lech napisał(a):czy tytaj nikt oprocz mnie nie pali? bede musial chyba zmienic stan rzeczy...

ja niestety z powrotem pale Sad
ale spodziewalem sie tego... Wink
ja rzucalem juz kilka razy, nigdy nie pomagalo, ale bede probowal do skutku
a ja się już trzymam 8 dzień Smile za to po nocach ciągle mi się śni że palę Crying or Very Sad
A ja nie palę, i nie paliłem, w całym swoim życiu spaliłem jednego papierosa i jednego skrenta(skręta?) nic więcej, nie "posmakowało" mi że tak się wyraże, i w sumie bardzo dobrze, jakoś mnie nie ciągnie do tego typu używek, wolę wypić kilka browarów z kumplami, niż ćmić trawę. Amen
Rzuca ktoś jeszcze palenie?
A ja palę fajkę Tongue
i tak po mieście z fajka chodzisz?
O mi tez się zdarza z drewa pykać. Ale czkema na moje urodziny bo sobie u kumpli zamowiłem aka fajka z BARDZO długim ustnikiem jak jakiś Gandalf czy cus Tongue.
Aaaaj ja palę... chociaz zawsze sobie obiecywalam, ze nie bede. Wink
Ale to podobno wlasnie tacy, ktorzy njabardziej sa przeciwko, to i tak w koncu zaczynaja Big Grin
no np ja sobie zapale czasami jak mi sie zachce
tak gdzies raz na tydzien, dwa
Blood napisał(a):Aaaaj ja palę... chociaz zawsze sobie obiecywalam, ze nie bede. Wink
Ale to podobno wlasnie tacy, ktorzy njabardziej sa przeciwko, to i tak w koncu zaczynaja
to podobno bzdura wymyslona przez takich co to mowili sobie że nigdy nie zaczną, zaczęli i nie mogą przestać, żeby wytłumaczyć sobie słabość swojego charakteru
Blood napisał(a):Aaaaj ja palę... chociaz zawsze sobie obiecywalam, ze nie bede.
nieładnie.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):no np ja sobie zapale czasami jak mi sie zachce
tak gdzies raz na tydzien, dwa
nigdy nie kupuj sobie paczki, jedz na sępa. ratuj sie puki możesz haha
Sobota napisał(a):O mi tez się zdarza z drewa pykać. Ale czkema na moje urodziny bo sobie u kumpli zamowiłem aka fajka z BARDZO długim ustnikiem jak jakiś Gandalf czy cus Tongue.

Ja mam taką właśnie, z tym że gruszę. Jakiż tytoń preferujesz? Ja ostatnio Amphorę na przemian z Paladinem.

Karakas - jasne, a czemu by nie ?
karakas napisał(a):nigdy nie kupuj sobie paczki, jedz na sępa. ratuj sie puki możesz haha

kupilem z kolezanka paczke na pol i nosilem ja chyba z miesiac, jakos wcale nie chcialo mi sie bardziej palic
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18