Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Samochody i inne srodki transportu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
karakas napisał(a):
statekx napisał(a):Idźcie w pisdu z tymi mercedesami.
ty idź i nie wracaj

[Obrazek: 03b1f3354f63a423.jpg]

Bardziej wiesniackich aut nie ma, wszystkimi mercami to jedynie cegły po wsiach wozić.
karakas napisał(a):ty idź i nie wracaj
Spadaj karakanie.
Axel napisał(a):Bardziej wiesniackich aut nie ma, wszystkimi mercami to jedynie cegły po wsiach wozić.

jakbym nie widziała twojego zdjęcia, to bym bym się przejeła

statekx napisał(a):
karakas napisał(a):ty idź i nie wracaj
Spadaj karakanie.

a karakan to bardzo miłe zwierzątko pedale
Axel napisał(a):bardziej wiesniackich aut nie ma, wszystkimi mercami to jedynie cegły po wsiach wozić.
co jak co, ale sa to jedne z lepszych samochodow imho i nie mowie tu o wygladzie.
i ide sie kurwde uczyc Evil or Very Mad
Valhalla napisał(a):
Axel napisał(a):bardziej wiesniackich aut nie ma, wszystkimi mercami to jedynie cegły po wsiach wozić.
co jak co, ale sa to jedne z lepszych samochodow imho i nie mowie tu o wygladzie.

Dla mnie wiesniactwo, już wole BMW Tongue

A ty Xerxes czy jak ci tam dziecino ustaw sie przy latarni to cię może starszy pan merasiem podwiezie.
karakas napisał(a):a karakan to bardzo miłe zwierzątko pedale
Zwierzę to masz w gaciach...włochate.
bahahahahhaa
wyjeb im po lyściu, ka
Axel, szacuneczek, ale BMW to stokroć większe wieśniactwo niż Mercedes. Myślę, że najbardziej kompromisowe w tym względzie są Audi Smile
Valhalla napisał(a):

Ja pierdole, kobieta lepiej sie zna na samochodach niż facet z jajami.

Mercedes to wieśniackie auto... hmmm, a czym to zaargumentujesz ? I czym zaargumentujesz, że dresiarskie BMW nie jest wieśniackie ?
Tylko konkrety proszę...
Za argumentuje to tak ze dla mnie merc jest limuzyną dla dziadziusia a nie młodego człowieka.
I moje subiektywne zdanie jest takie ze Mi bardziej podoba sie to dresiarskie BMW niż meruś.
Stig nie rzucaj sie bo ja sie do twojego batmanomobilu nie przypieprzam.
aha Merc dla dziadziusia, a BMW dla dresa ? Tylko powiedz mi ilu widziałes młodych ludzi siedzących w Mercedesie Klasy C, CL, CLK, CLS, E, G, S, SL, SLK rocznik nie starszy niż 3 lata. Zapewniam cie, że niewielu. A ilu widziałes młodych ludzi w BMW 3, 5, 6 i 7 w wieku niestarszym niz 3 lata ? Zapewniam cie, że również nie wielu.
A ilu widziałes ludzi po 40 w Mercedesie/BMW niestarszymstarszym niż 3 lata - zapewniam cie ze wiecej niż tych młodych. Więc nie rozumiem skąd to oburzenie...

Poza tym w polsce jeździ tyle nowych Merców i BeMeK tyle co na zachodzie samochodów Daewoo.
Pendolino w batmobilu ze znaczkiem merasia narysowanym swiecówka. Rozumiesz ze mam inny gust i mi sie twoje wsiurskie merasie nie podobaja tak i wolal bym starenkie bmw e32 niż te zjebane merasie z twoich zdjec.
a czy ty kudłaty wałku rozumiesz, że pierdoli mnie twój wiejski gust ?
chciałem, żebys zaargumentował swojąteze ale widze, ze nie potrafisz. To tylko swiadczy o tobie.
The Stig napisał(a):a czy ty kudłaty wałku rozumiesz, że pierdoli mnie twój wiejski gust ?
chciałem, żebys zaargumentował swojąteze ale widze, ze nie potrafisz. To tylko swiadczy o tobie.

Słuchaj wafelku, jakos argumentacji u ciebie tez ani widu ani slychu ? A mnie jebie to e tobie sie merasie podobaja. Daj argumentacje szmaciarzu ze bmw jest wiesniackie i dresiarskie ?
rozumiem, ze stac cie tylko na zadane pytanie odpowiedziec pytaniem ?

poza tym nie podrywaj mnie wafelku
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28