Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Samochody i inne srodki transportu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
no juz nie taka nowa Wink juz jest jakis rok na rynku Wink ale fakt. Civic wymiata. Szczególnie trójkątny podwójny wydech w wersji z silnikiem 2.0 :>
Tutaj się zgodzę. Świetnie wygląda. Generalnie Civici mają ładną sylwetkę.
No i co tu dużo mówić, w nich się nie jedzie, ale płynie - komfort jazdy jest naprawdę wspaniały.
Co tu dużo mówić :> crx :>

[Obrazek: crx.jpg]

I od przodu

[Obrazek: minicrxturboprzd8mx.jpg]

Może sie przerzucę z forda na niego Tongue
Aktualne Ford Scorpio! 8)
taki jak ten tylko czysty:
[Obrazek: upl1306_Scorpio.jpg]
O dziwo nie rdzewieje...
Może jeszcze kurwa Wardburga. Też nie rdzewieje.
Prisca napisał(a):Tutaj się zgodzę. Świetnie wygląda. Generalnie Civici mają ładną sylwetkę.
No i co tu dużo mówić, w nich się nie jedzie, ale płynie - komfort jazdy jest naprawdę wspaniały.

zaskoczony Confusedhock:

Smile
The Stig napisał(a):
Prisca napisał(a):Tutaj się zgodzę. Świetnie wygląda. Generalnie Civici mają ładną sylwetkę.

zaskoczony Confusedhock:

Smile

Tata ma Hondę Civic 4D, też świetne autko i podoba mi się w takim samym stopniu jak ta nowa.
No i cóż tu dużo mówić, japońskie auta nie są przereklamowane. (:
Twoja wiedza mi imponuje Smile
Prisca napisał(a):No i cóż tu dużo mówić, japońskie auta nie są przereklamowane. (:
Dobre silniki, blacha kiepska. Coś za coś.
^ Oj, chyba nie masz racji Wink
Oj, chyba mam. Mój szanowny tatuś posiada Nissana z 92' i chociaż widać na nim już jakieś ślady rdzy to silnik 2.0 D nawet przy -26*C odpala od pierwszego i cyka jak zegareczek.
Co do blachy: mojezdanie jest takie, że wszystko zalezy od tego jak sie szanuje i dba o auto. Blacha w samochodach z włoch, hiszpani są w o wiele lepszym stanie niz te z polski. Powód - zima która niesie za sobą mrozy, sól i piasek. Japońskie silniki to ffakt - chodzą jak szwajcarskie zegarki, o blaszy mi cieżko co kolwiek powiedziec, bo jak wspominałem - wszystko zalezy od dbania o lakier.
z japońcami to jest tak blachy nie będzie a silnik wciąż na chodzie.
Coś dla Stiga:

[Obrazek: batmobil01.jpg]
hahahhahaha
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28