Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Samochody i inne srodki transportu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
The Stig napisał(a):rozumiem, ze stac cie tylko na zadane pytanie odpowiedziec pytaniem ?

poza tym nie podrywaj mnie wafelku

Giń twarożku. Nie bede kurwiu argumentowal moich gustów. Mi podoba sie stylistyka starych BMW i koniec.
A mi sie zdaje, że teza jaką postawiłes twierdzi, iż mercedesy są wieśniackie.
siohbslfdhbsodhb
co tu będziemy pierdolić - dzisiaj widziałem Brere na live Big Grin
Dla mnie są. A ty kurwa kompleksy leczysz ?
Axel napisał(a):Dla mnie są. A ty kurwa kompleksy leczysz ?

nie, chce sie dowiedziec dlaczego merce sa wiesniackie Laughing
Cytat:Daj argumentacje szmaciarzu ze bmw jest wiesniackie i dresiarskie ?

nie wiem dlaczego stig mu nie odpowiedzial a odpowiedz jest prosta. wystarczy wyjsc na ulice i chwile postac zeby zobaczyc kto jezdzi w bmw. i gwarantuje ze w 9 na 10 przypadkach bedzie to to osoba z włoskami na żelik i trzema paskami na dresie. a no i jeszcze zimnny łokieć i wieśniackie techno tak żeby wszyscy słyszeli :/

włąśnie przez tych debili bmw stało sie wieśniackim autem w polsce.
Ja jakbym miał wybierać między tymi autami, to bez wahania kupiłbym mercedesa. A wieśniackie, to może być daewoo.

Edit: ^ Ja bym bardzie powiedział, że to łysa młodzież Laughing
[Obrazek: nooker_e32.jpg]

To jeżdżą dresy. Ale to nie znaczy ze mi nie ma prawa sie podobać. O właśnie ten model no i od biedy jeszcze e30. Reszta mnie nie interesuje. A merców nie po lubie i tak. No i do dres mobilów dorzućcie jeszcze audi Tongue
Axel napisał(a):A merców nie po lubie i tak

ok. tak ja inni nie polubią bmw. koniec.

Axel napisał(a):No i do dres mobilów dorzućcie jeszcze audi

heh no nie na taka skale jak bmw ale tez sie spotyka. a szkoda...
Dzisiaj w polsce wieśniackie BMW to auto które ma powyżej 10 lat - bo takimi zazwyczaj jeździ młodzież z łysą pałą i tubą w bagażniku. Scared to zjawisko opisał z znakomicie :> A Mercedesy choćby nawet są spotykane baaaardzo rzadko u takich bezgustnych ludzi. Audi ? Opel ? Ford ? Volkswagen ? - w zasadzie wszystkie te marki w mniejszym badz wiekszym stopniu zostały zniszczone jako auto z klasą. Jeszcze, gdy polska nie była w unii łysa młodzieź jeździła maluchami i 20 letnimi składakami. Gdybyu nie ten fakt czy BMW, czy Audi - te marki zawsze miałyby klase (w sumie mają, ale mi osobiscie sie źle kojarzą)

Nie ukrywam, że seria 1 bardzo mi sie podoba, a modele najnowsze zawsze sobie cenie - w koncu to niemieckie, precyzyjnie skonstruowane auto.
Prawie wszystkie niemieckie auta mogą robić za dres mobile. Spójrzcie choćby na golfa III z tuningowanego i najczęściej z gazem. A szkoda bo później trochę wstyd kupić taki wóz tak samo jak bmw, bo stereotypowo będą cię brali za dresa.
Jak zarobie trochę kasy to sprzedam forda i będę rozglądał sie za golfem III gtd bo na japonce to mnie niestety stać nie będzie. No chyba ze wy mi polecacie jakieś inne auto tej klasy.
Zapomniałes dodać wzystkie niemieckie z rdzą (czyli starsze niz 8-10 lat ;P) Bo ja łysej pały w Golfie V nie widziałem. Civic/Corolla - inna rozsądna opcja nie istnieje.
jak dla mnie i na moją kieszeń to liczy sie tylko vw. jak już wcześniej pisałem chciał bym kupić garbusa w dobrym stanie a jak sie nie uda to wiem że kupie polo III rocznik 96 albo nowszy z silnikiem 1.0 Smile samochód niezawodny, tani w utrzymaniu i jakby co to części jest dużo i są one tanie
Sacred napisał(a):ak już wcześniej pisałem chciał bym kupić garbusa w dobrym stanie
też bym chciał.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28