Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Samochody i inne srodki transportu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
balzac napisał(a):w Toruniu hardkor jest

wpadnij do poznania Big Grin
Dobra, nie ma co się licytować.
Egzaminator przy drugim podejściu całą drogą się ze mną w kłócił, aż w końcu stwierdził, że jestem nadpobudliwy Laughing . Do dziś nie wiem jak mi się udało wtedy zdać, może dlatego, że piątek wieczorem i chłop się zlitował nad dolą młodego kierowcy.

Egzamin miałem na 15, wyjechałem jakoś 16:50.

Dużo zależy od tzw farta. Powinno Ci się udać za drugim razem Smile
radom polecam
^
duzo rond Wink
ale latwo jest wzglednie, ruch uliczny w porownaniu do innych okolicznych miast w ktorych mozna zdawac (kielce np) sporo mniejszy
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kielce
W Kielcach pewnie stoi postać z drewnianym mieczem, która nakazuje skręcenie w prawo.
No to może ja sie pochwale swoją bryką Big Grin Świeżo po umyciu więc można pokazać Big Grin

[Obrazek: ddqh7.jpg]
[Obrazek: dscxi0.jpg]
[Obrazek: lllos3.jpg]
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ale latwo jest wzglednie, ruch uliczny w porownaniu do innych okolicznych miast w ktorych mozna zdawac (kielce np) sporo mniejszy
no cos Ty Tongue ja sie mecze we wroclawiu (;

Ghost_82 napisał(a):No to może ja sie pochwale swoją bryką
lubie renówki (:
by sobie chociaz rejstracje zakryl, teraz nie bedzie znal dnia ani godziny, kiedy taki balzac lewak mu ja skroi Mr. Green
Kobiecy wóz Big Grin hehe ; ) nawet sie Val podoba Big Grin a
Axel napisał(a):Kobiecy wóz

Sama tablica już to ukazuje Big Grin
Cytat:by sobie chociaz rejstracje zakryl, teraz nie bedzie znal dnia ani godziny, kiedy taki balzac lewak mu ja skroi
Tak. Szczególnie to O.N.A. kusi.

Axel napisał(a):Kobiecy wóz hehe ; ) nawet sie Val podoba a
Samochód jak samochód. Jak kogoś nie stać na wyścigówkę wyścigową numer 6 to jeździ sobie takim zadbanym samochodem i jest pewnie zadowolony.
Ja bym nie pogardził tym samochodem, przynajmniej na początku.
No to kroimy (:

Ja akurat cierpie na brak auta XD
Axel napisał(a):Kobiecy wóz Big Grin hehe ; ) nawet sie Val podoba Big Grin
pani Val lubi renaulty, peugeoty, fordy i audi Surprised
Prisca napisał(a):No to kroimy (:
Pewnie. Będziemy jak Bonnie i Clyde, a Ghost jak Tommy Lee Jones w Ściganym.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28